Originál článek publikovaný na: Hledáte nadupaný tablet? Xiaomi Pad 6S Pro nikdy nebyl levnější!
Xiaomi Pad 6S Pro je velmi atraktivní Android tablet Disponuje procesorem vlajkové úrovně a velkým displejem Na Alze ho momentálně pořídíte ve skvělé slevě nejlevněji v Česku V dubnu Xiaomi na tuzemský trh vyslalo povedený tablet Pad 6S Pro, který se pyšní velkým displejem a pořádně výkonným procesorem. Když do úvahy vezmeme i jeho cenu,…
Jsme s tímto tabletem velmi spokojení .Máme ho už 3 měsíce , hbitý je jak blesk A že nemá Amoled vůbec nevadí, barvy jsou přesto výrazné .Nabitý je za 38 minut , a na filmy má výdrž téměř 8 hodin . Ani fotoaparát nefotí zle , ale Pixel to není .
Máme k němu klávesnici i stylus .Má dost dobrý zvuk a je velmi hlasitý, stačí zvuk dát na 40 procent a je slyšet po celém bytě .
Po 3 měsících používání nezbývá než konstatovat, že to nebyly vyhozené peníze .
Díky za sdílení zkušeností. A nějaká negativa jsi zpozorovala, nebo si nemáš na co stěžovat?
Negativum , ale z mé strany , bylo to, že je to Xiaomi ,
ale zvykly jsme si na sebe a s odstupem času musím konstatovat , že si nemám na co stěžovat .
Měla jsem 2 tablety v minulosti , ale tak perfektní nebyl ani jeden . Jediná výtka asi je, že nemá SIM kartu . Na druhou stranu kdo by tak velkou placku tahal sebou ven , že ?
Takže, když to shrnu , tak si fakt nemáme na co stěžovat . I Hyper OS je rychlý .
Ani se čtečkou otisků prstů není žádný problém. Obnovovací frekvence se u Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 automaticky nastaví na 30/48/50/60/90/120/144 Hz v závislosti na aktuální situaci. Lze si nastavit obnovovací frekvenci 60/90/144 Hz i ručně.
Správce souborů je jak na PC . Launcher Nova v tabletu šlape bezchybně , tak jako v Pixelu.
Umělá inteligence se nejvíce projeví kreslením v aplikaci Mi Canvas. Zvuku, díky 6 reproduktorům , také nelze nic vyčítat . Ani při hraní složitějších her se nezadýchává .A úprava videa je víc jak dobrá .
Za mne známka jak ve škole 1- jedna mínus .
P.s.: Mínus je za chybějící slot pro SIM kartu