Xiaomi 15T Pro: Podívejte se, jak fotí nejnovější vlajka v kombinaci s Leica optikou

Originál článek publikovaný na: Xiaomi 15T Pro: Podívejte se, jak fotí nejnovější vlajka v kombinaci s Leica optikou

Hlavní fotoaparát používá 50MPx OmniVision Light Fusion 900 senzor s velikostí 1/1.31″ a světelností f/1.6 Periskopový teleobjektiv nabízí 5× optický zoom s ohniskovou vzdáleností 115 mm a optickou stabilizací V praxi telefon exceluje při fotografování vzdálených objektů a detailů, horší je ultraširokoúhlý objektiv Xiaomi pokračuje ve spolupráci s legendárním výrobcem optiky Leica, a výsledkem je…

Pane Kárníku, kdybych si měl podle vás koupit foun, tak bych byl pěkně naštvaný. Ještě že jsem si ho byl před 15 dny vyzkoušet. Ovšem ne že bych ho chtěl koupit, ale byl jsem zvědavý na to vychvalování okolo fotoaparátu. Na klasické fotky je ok. A kvalitní zoom? No, docela jsem byl z fotek se zoomem zklamaný. I ten širokoúhlý objektiv kouzlil některé fotky dost hrozně. Ale za ty prachy pro někoho, kdo má rád Čínu solidní.

Tahle řada T je totiž pěkná sra*ka, která má za úkol generovat vysoký zisk. Toho je docíleno levným HW s neskutečně napařenou cenou a jako hlavní prodejní argument pro blbečky je nápis Leica, přičemž se jedná pouze a jedině o “insta” filtr, kdy jeden je k nepoužití a druhý má i tak divný nádech, ale do palic těm kupcům natlačí, že je to the best. No a pak to tupci v recenzích tlumočí. Tím se z naprosté šitky stává trhák :joy: