5 důvodů, proč je Xiaomi 15 Ultra aktuálním králem Android scény

Originál článek publikovaný na: Váháte nad koupí Xiaomi 15 Ultra? Těchto 5 argumentů vás přesvědčí

Revoluční 200Mpx teleobjektiv s obřím senzorem nemá na mobilním trhu příliš konkurence Oproti předchůdci má výrazné zlepšenou výdrž baterie a účinnější chlazení při náročném používání Retro edice s exkluzivním designem inspirovaným fotoaparáty Leica spojuje styl i praktičnost Není to tak dávno, co jsem měl možnost vzít do ruky nové Xiaomi 15 Ultra a už po…

Nevím proč kupovat tohle monstrum co nejde držet v ruce. Kdybych si nevytkousel Hyperos 2.0 tak bych to neřekl ale ten OS je děs. Plno chyb. Fotoaparáty na ultře ok ale pak když člověk v reálu vidí ty fotky co to dělá tak je to jen přechhvalena Čína za nehorázné prachy. Ten mobil nechceš v ruce držet déle než pět minut s tou jejich ergonomii. Děkuji za recenzi někdo možná koupi.

2 Líbí se

Souhlas, HyperOS aka přejmenované MIUI je fakt slabší nadstavba. Obecně mi přijde, že se Xiaomi telefony spíš zhoršily za poslední roky (od covidu řekněme).
Celkem jsem měl 6 Xiaomi telefonů, takže to dokážu posoudit, navíc jako firemní mám momentálně Xiaomi Redmi Note 13 (5G) a bohužel je to zdaleka nejhorší telefon, jaký jsem kdy měl.

1 Líbí se

Ohledně velikosti mám s24U a přemýšlím kvůli velikosti třeba až vyjde malá s26, je to velký těžký ale nejlepší výbavu dávají do těch největších bohužel. Snad na základní s26 dají už lepší foťáky, ale rozdíl ve fotkách asi stejně nejde poznat jestli ultra nebo základ