Originál článek publikovaný na: V Česku se prodává nádherná powerbanka s kapacitou 19 200 mAh! Teď navíc zlevnila
Powerbanka s kapacitou 19200 mAh už je docela zajímavá Nyní se dá jedna taková sehnat v akci za necelých 800 Kč Kromě toho zaujme opravdu zajímavým vzhledem V nabídce obchodu Smarty se objevila powerbanka s kapacitou 19200 mAh se zajímavým názvem Tactical C4 Explosive (8596311204487) a ještě zajímavější cenou. Běžně se prodává za 990 Kč,…
“Nádherná powerbanka se zajímavým, výbušným a opravdu mimořádným vzhledem.” V tom případě škoda, že zde k ní není aspoň 10 fotek ze všech možných úhlů. I když teda moc nerozumím tomu, že by si někdo kupoval powerbanku především kvůli vzhledu. Ale budiž.
Tomu říkám odvážný název pro něco, co má nabíjecí baterie
Mám 9600 mAh verziu, akurát do dlane
Vzhled je to poslední (zda vůbec) co bych u powerbanky řešil. Jinak nádherná tato opravdu není, a raději bych se podíval po nějaké značce co znám, má požadovanou kapacitu, nabíjecí parametry, a jakýkoliv vzhled pokud bude mít rozumné rozměry a váhu.
Původně jsem měl v nadpisu “výbušný vzhled”, ale titulky nedělá autor článku.
Hmm, v Lídlu se prodávají 20000 mAh powerbanky za méně jak polovic a fungují dobře.
Vzhled u tohoto neřeším.
A to je naprosto v pořádku. Já třeba vzhled řeším ale když jsem dostal jako dárek růžovou powerbanku s jinak technicky dobrými parametry, používal jsem ji, dokud neumřela Ale když si můžu vybírat, koukám i na vzhled (ale až za kapacitou a hmotností).