V Česku se prodává nádherná powerbanka s kapacitou 19 200 mAh! Teď navíc zlevnila

Originál článek publikovaný na: V Česku se prodává nádherná powerbanka s kapacitou 19 200 mAh! Teď navíc zlevnila

Powerbanka s kapacitou 19200 mAh už je docela zajímavá Nyní se dá jedna taková sehnat v akci za necelých 800 Kč Kromě toho zaujme opravdu zajímavým vzhledem V nabídce obchodu Smarty se objevila powerbanka s kapacitou 19200 mAh se zajímavým názvem Tactical C4 Explosive (8596311204487) a ještě zajímavější cenou. Běžně se prodává za 990 Kč,…

“Nádherná powerbanka se zajímavým, výbušným a opravdu mimořádným vzhledem.” V tom případě škoda, že zde k ní není aspoň 10 fotek ze všech možných úhlů. I když teda moc nerozumím tomu, že by si někdo kupoval powerbanku především kvůli vzhledu. Ale budiž. :slight_smile:

2 Likes

Tomu říkám odvážný název pro něco, co má nabíjecí baterie :slight_smile:

1 Like

Mám 9600 mAh verziu, akurát do dlane

Vzhled je to poslední (zda vůbec) co bych u powerbanky řešil. Jinak nádherná tato opravdu není, a raději bych se podíval po nějaké značce co znám, má požadovanou kapacitu, nabíjecí parametry, a jakýkoliv vzhled pokud bude mít rozumné rozměry a váhu.

Původně jsem měl v nadpisu “výbušný vzhled”, ale titulky nedělá autor článku.

1 Like

Hmm, v Lídlu se prodávají 20000 mAh powerbanky za méně jak polovic a fungují dobře.
Vzhled u tohoto neřeším.

A to je naprosto v pořádku. Já třeba vzhled řeším ale když jsem dostal jako dárek růžovou powerbanku s jinak technicky dobrými parametry, používal jsem ji, dokud neumřela :slight_smile: Ale když si můžu vybírat, koukám i na vzhled (ale až za kapacitou a hmotností).