Do Evropy míří nádherná powerbanka Xiaomi. Je extrémně rychlá a nabijete s ní i notebook

Originál článek publikovaný na: Do Evropy míří nádherná powerbanka Xiaomi. Je extrémně rychlá a nabijete s ní i notebook

Xiaomi 212W HyperCharge nabízí kapacitu 25 000 mAh a maximální výkon 140 W pro jedno zařízení Powerbanka disponuje třemi porty, barevným displejem a futuristickým průhledným designem Zařízení se samo dobíjí 100W výkonem za 2,5 hodiny a má devět bezpečnostních ochran Nedlouho poté, co Xiaomi do Evropy přineslo powerbanku se 165W výkonem, představilo ještě nadupanější a…

Super jen škoda že nelze dobíjet bezdrátově.

Jasná inspirace power bankou C-4 Tactical.

Pecka. Konečně poradna power banka. Škoda že má tak malou kapacitu. Mám doma power banku z 40.000mAh a to je fekal kapacita. Na USB-C to píše 100W. Což by i odpovídalo, protože Xiaomi 13 Pro má nabíječku 120W takže časově power banka nabíjí o fous pomaleji.

Co se týče velikosti, ano je to cihla. Ale mě osobně to nevadí. Dávám přednost kapacitě a rychlosti nabíjení. Velikost a hmotnost u mě nehraje vůbec žádnou roli.

Věřím, že to je jen otázka času. Jako bodlo by to. Když telefon leží na stole, tak by nebylo třeba i kabel. Do vlaku nebo busu stejně jedině s kabelem, jinak držet cihlu a mobil na 4 hodiny cesty to by mi urvalo ruce. :rofl: A to mám 40.000mAh. A to už je v ruce cítit.

Njn já beru v potaz dobíjení všech zařízení co mám. Hodinky sluchátka. A ta bezdratovost u mě hraje dost velkou roli. Ale mi ta kapacita stačí i 10000 je u mě cajk. Hlavně že to nebude těžké což zde bude.