Originál článek publikovaný na: Trápí vás nevolnost v autě? Google vás jí zbaví
Kinetóza je stav, kdy vás postihne nevolnost v autě nebo jiném vozidle Trpí jí asi 5 % populace, zvláště děti Apple vydal funkci, která kinetóze umí předcházet a Google ji chce poskytnout také Nevolností v autě trpí přibližně 5 % populace. Trápí především děti, těhotné ženy a migreniky. Nevolnost vyvolává nesoulad vjemů pohybu, poskytovaných zrakem…
To jako si opravdu myslíte, že když se mi v autě dělá blbě tak koukáním do mobilu na kuličky mi bude líp ?
Proč prostě nenapíšete, že to zmenší nevolnost jen když koukám do mobilu. Když totiž koukám ven tak se dělá blbě jen málokomu.
1 Like
Hodně lidem se dělá zle, i když do mobilu nekoukají, jak sám píšeš. Jestli jim koukání do mobilu pomůže? Hm, to by chtělo zkusit… ano, je to nejspíš pro ty, kteří jsou na hraně a až při sledování mobilu to začne být horší. Smysl to má například u dětí, které potřebujete zabavit při dlouhé cestě.
A jak je v článku, asi to funguje, protože už jen když jsem měl v zorném poli tu animaci, ale nepohyboval jsem se, začalo to na mě působit.