Android Auto přináší vylepšení, po kterém volali řidiči už dlouho

Originál článek publikovaný na: Android Auto přináší vylepšení, po kterém volali řidiči už dlouho

Hlášení o policejních hlídkách patří k populárním funkcím navigačních aplikací Mapy Google v Android Auto měly tuto funkci složitě dostupnou Google v poslední aktualizaci nabídku přesunul na lépe dostupnou pozici Funkce hlášení policejních hlídek těší velké popularitě, ale někdy je zbytečně komplikované hlášení provést. Tak tomu bylo i v Android Auto. Uživatelé museli poměrně hluboko…

Moc nerozumím tomu, proč by ovládání infotainmentu v autě mel být přestupek, když u nových Tesel přes “tablet” ovládáte všechno vč. nezbytných věcí pro řízení auta…?

1 Like

Protože se nevěnujete řízení. I ladění autorádia je přestupek, když to děláte za jízdy. Osobně nechápu, jak něco takového jako jsou moderní infotainmenty mohlo projít schválením… Zlatý můj Fiat, který má všechno důležité na mechanická tlačítka.

Měl by jste ji zkusit. Ať aspoň víte o čem mluvíte…
Jednou nastavíte a pak klikáte maximálně na tlačítka rychlého výběru. Případně tlačítka na volantu(nemluvě o ovládání hlasem) .
Nemám teslu. Ale vím, že to takhle je.
Tak se prosím nesnižujte na úroveň “Čecháčků”, kteří všechno ví a všechno znají a dokáží o všem mluvit a odsuzovat, aniž by jim to reálně prošlo pořádně pod rukama.

No já mluvil obecně, o Teslo psal předchozí komentář. A co jsem viděl třeba škodovky (a co komentovali jejich majitelé), tak to sedí na můj komentář.

Proč má článek titulek “Android Auto…”, když je o Google Maps (v režimu Android Auto)?