Originál článek publikovaný na: Steam Deck 2 bude pořádné dělo! Má potěšit výrazně lepším čipem
Valve údajně připravuje mnohem výkonnější nástupce populárního Steam Decku Nový handheld by mohl využívat AMD Zen 6 čipset Magnus Sony výrazně podporuje Steam Deck optimalizovanými PlayStation hrami Úspěšná kapesní konzole Steam Deck by se v dohledné době mohla dočkat výrazně výkonnějšího nástupce. Podle informací zveřejněných v podcastu Broken Silicon na populárním kanále Moore’s Law Is…
1 Líbí se
Na Steam Deck koukám už od dob vydání, hlavně kvůli možnosti si počeštit Disco Elysium. To bych si opravdu rád zahrál v češtině, protože angličtina ve hře je na mě opravdu brutální. Na druhou stranu mám Switch 1 a nově i Switch 2, takže nevidím moc smysl v tom mít dvě takové konzole.
Dneska je konkurence v “handheldech” od vydání Steam Decku opravdu vysoká, takže Valve musí přijít s pořádným výkonem, jinak jim to fanoušci/hráči dají pěkně sežrat. Jako se děje se Switch 2 a nesmyslným porovnáváním výkonu a zařízení. Jsem hodně zvědavý na cenu konzole, protože ta bude pro většinu jako druhá nejdůležitější v rozhodování ke koupi.
1 Líbí se