Originál článek publikovaný na: Tohle Redmi zlevnilo pod 2 tisíce! Má obří displej, velkou baterii a dostane HyperOS 3
Xiaomi Redmi 15C ve verzi 4/128GB poprvé kleslo pod hranici 2 000 Kč Telefon nabízí 6,9″ displej se 120Hz frekvencí a 6 000mAh baterii s 33W nabíjením Model dorazil do Česka v srpnu za 2 999 Kč, nyní ušetříte přes tisícovku Xiaomi Redmi 15C patří mezi nejlevnější smartphony na českém trhu a nyní je ještě…
Nevím, jestli se to netýká jen 5g verze kterou mám, ale procesor mám MediaTek Dimensity 6300 a paměť RAM 4gb+4gb rozšíření, ale to je max… žádných 16gb…
Nevím kolik zaplatilo se tomu člověku co tuhle recenzi psal ale ten telefon je totální popelnice 4 GB RAM je totálně nefunkční k používání k tomu telefonu.
A je smutný jak hluboko dokážou autoři těchto recenzí klesnout aby zaplatili složenky a nemuseli dělat rukama velice smutný a až mě trošku z toho nablití doporučovat lidem popelnici která je nefunkční jenom aby měli na složenky
Pokud nestojíte o sekající se věčně restartující krabičku doporučuju vám peníze investovat jinam.
Za sebe vám můžu říct že funkce multitaskingu na tomhle telefonu vám budou krvácet oči a to doslova.
Tento telefon byl vyroben aby otužoval vaše nervy kdo dobu záruky nerozbije tak dostane další model zdarma ![]()
![]()
Každý normální ví že dnes je minimum 6GB
Rozšíření na 4 GB je úplně k ničemu neboť se nevyrábí paměti které jsou rychlejší než paměti v telefonu