Datart prodává extra oblíbené Redmi za nesmyslně nízkou cenu! Kde je háček?

Originál článek publikovaný na: Extra oblíbené Redmi nesmyslně zlevnilo! Kde je háček? [Aktualizace: akce již skončila]

Redmi Note 13 Pro 5G aktuálně pořídíte za historicky nejnižší cenu Zlevnil jej Datart, ale chcete-li telefon hned, musíte pro něj na prodejnu Z výbavy můžeme vypíchnout rychlé nabíjení či 200Mpx foťák Aktualizace (30. 12. 2024): Akce již skončila. Na Datartu momentálně probíhán povánoční výprodej, v rámci něhož můžete pořídit zajímavou elektroniku za nízké ceny.…

To samé Sonos Move za super peníz…Proč nelze ani rezervovat? Protože se jedná o rozbalené kusy na prodejně a musíte vyrazit zkusit štěstí, jestli daný produkt vůbec na té prodejně ještě mají. Takový produkt by neměl na stránkách prodejce vůbec být, pokud se píše dostupné na prodejnách a zároveň ho nelze ani objednat, natož zarezervovat.

Tento telefon vlastním a za mě ho nedoporučuji, stačí spustit mapy.cz a telefon laguje jako prase … Tento telefon používám jako pracovní a co mám osobní Doogee V20 Pro ve kterém mám přes 300 aplikaci, tak za mě má lepší odezvu Doogee. A když se podíváte na AnTuTu test těchto telefonů, tak tady něco smrdí. Se značkou Xiaomi mě to potvrdilo více lidí té tam.neco smrdí…