Originál článek publikovaný na: Tohle je ta nejgeniálnější funkce Androidu. Spousta lidí ji nezná, Google to brzy změní
Google začíná vyžadovat zobrazení nastavení Quick Share během instalace telefonu Povinné to bude pro telefony s Androidem 15 a novějším Cílem je zvýšit povědomí o této funkci, aby byla více využívána Když chci někomu poslat nějaké soubory, často narážím na to, že lidé vůbec netuší o existenci Quick Share. Je to dáno tím, že Google…
To by bylo fajn a určitě by to uživatele seznámilo jak to funguje. Jak píše spousta lidí ani neví na co to je.
Na win 11 s AMD to stejně nefunguje…
Je pravda, když jsem na výletě a mluvím o posílání fotek přes telefon, nikdo o tom vůbec nic neví, pořád znají jen stupidní Messenger a WhatsApp
Windows 11 a AMD Ryzen + Pixel 7 úplně bez problémů
Bez křišťálové koule těžko říct, kde je problém, ale u mě to funguje
Já už hodně let používám Send Anywhere a nedám na něj dopustit.
Quick Share je dobrý, ale mám už dlouho dobu problém se spolehlivostí na PC. Hlavně když posílám z telefonu na PC, tak se neobjeví nebo nejde na něj odeslat. Restart, vypnutí a zapnutí WiFi/Bluetooth nepomůže. Tohle by mohli opravit. Funguje to úplně náhodně třeba 1x za 3 dny, pak jak něco pošlu, tak to zas přestane fungovat.
Používám taky. Už sem si zvyknul používat. A neměním
Jee tak to se nejspis omluvuju a zitra vyzkousim, driv to bylo jen na intel cpu
Tak vůbec nevím co to je a ani autor článku nic bližšího nenapsal, takže článek o ničem, když si to co měl napsat autor musím vyhledat na internetu…
Počkat, jak nenapsal? Je to hned v první větě… Quick Share
V pohodě, k tomu ta diskuze je, aby si lidi řekli něco nového
No a pro ty co neumí anglicky, nějaké bližší vysvětlení, moc díky . Já umím ruský, německy ze školy, trochu francouzsky, chorvatsky. Otec má 90 a je moc agilní, ale aby si to vyhledal na netu, to vždy telefon a prosimtě můžeš sem dojet, tady čtu , nebo mě došlo…
V článku jsou odkazy na další naše články, ve kterých je vše potřebné. Stačí kliknout