Originál článek publikovaný na: Tipy z Číny: Netradiční Android telefony z Aliexpressu
Reklama Miniaturní telefon SERVO KING 9000 se vejde do každé kapsy a nabízí základní funkce chytrého telefonu Cubot KINGKONG ES je fajn odolný telefon pro dobrodruhy, vydrží pády a má použitelný 48MP foťák DOOGEE S200 je výkonný telefon s masivní 10 100mAh baterií, která poslouží i jako powerbanka V dnešním dílu našeho seriálu Tipy z…
Dobrý den. Předpokládám, že drtivá většina lidí má telefon vyrobený v Číně. Já si před rokem pořídil Unihertz Tank 2. Jsem s ním spokojen, až na to že po roce užívání klesla minimálně o třetinu výdrž baterie. 15500mAh.Jinak jsem maximálně spokojený. Jako bonus považuji laserový projektor, který je v ucházející kvalitě. Infra vidění i focení. A to že už se nemusím bát, že ho někde utopím, nebo rozbiju, což se mi většinou stávalo u jiných telefonů. Ano. Váží 500g. To mi problém nedělá. Nechal jsem si ušít speciální pouzdro na opasek, nebo jen zavěšení s klipem. Android 13 se aktualizoval na Android 14. Běží bezvadně. Je to čistý Android, takže to je prima. Takže má zkušenost s tímto telefonem je pozitivní. Přeji hezký den. Süttö Béla.