Tip redakce: Galaxy Z Flip6 je teď k mání za skvělou cenu, v e-shopu se pravděpodobně dlouho neohřeje!

Originál článek publikovaný na: Tip redakce: Galaxy Z Flip6 je teď k mání za skvělou cenu, v e-shopu se dlouho neohřeje!

Skládací telefony, zvláště véčka, jsou populární, ale drahé Ušetřit se dá nákupem z šedého dovozu, tzv. evropské distribuce Právě teď se dá pořídit Galaxy Z Flip6 o třetinu levněji než je běžná cena Skládací telefony se staly velmi rychle hitem a zvláště pak véčkové verze, které spojují praktický rozměr s jistým pocitem výjimečnosti. Jedinou překážou…

Já koupil EU verzi Fold 4 u Mironetu a jediná nevýhoda je že jsem musel platit výměnu folie. Teda nemusel bych platit jelikož i Mironet jí vymění jen to není na počkání ale cca dva týdny. Po roce a půl se mi zasekl pant tak jsem reklamoval a v rámci reklamace mi vyměnili snad krom základní desky úplně všechno. Takže mám prakticky nový telefon. A že bych pozoroval byť minimální změny v systému?! Opravdu ne, jsou to sice EU verze ale pro volný prodej a ne šedivky od operátorů. V tom by si měl autor udělat trochu pořádek. Skoro bych si troufl říct že zahraniční servis Samsumgu je kvalitnější než ty u nás. Tady to jen nějak spatlají aby byl zákazník ticho.

Ale ty nikdy nemůžeš vědět že se nejedná o šedivku od operátorů v tom by sis měl udělat zase pořádek ty. A s tou reklamaci nemáš moc pravdu někdy si to prodejce odváží do nounejmu které to taky umí pěkně zku… O tom jsem se už jednou já mohl sám přesvědčit. Takže to pozor.

Tak psal jsem jen svou zkušenost. A jen upravoval to co píše v článku špatně, třeba že u Mironetu nemáte nárok na výměnu folie…
Ale je fakt že jsem mohl mét jen štěstí, a pro toho kdo neřeší peníze a chce mít klid tak je jasně lepší koupit CZ distribuci.

Díky za příspěvek. Že Mironet mění fólie zdarma, jsem nevěděl, ale určitě ne na počkání jako Samsung. A být bez telefonu 10 minut vs dva týdny, to je docela významný rozdíl.
Ty telefony jsou z různých zdrojů a od jiného operátora je to naopak typické. Rozhodně je to něco, na co můžeš narazit a mohou tam být pak předinstalované aplikace, za tím si stojím.
A nijak nezpochybňuju zrovna Mironet, sám od nich mám složené dva počítače a běžně tam nakupuju a s reklamacemi nebyl nikdy problém, dokonce přímo v článku píšu, že Mironet je solidní prodejce.
My vlastně nejsme v rozporu, jen ty popisuješ jednu zkušenost, já ale 6 let spolupracoval s podporou Samsungu a pomáhal lidem řešit problémy, kdy šedý dovoz byl jednou z nejčastějších příčin, že něco nefungovalo. Na druhou stranu, kdybych si myslel, že jsou šedivky absolutní zlo, asi bych o tom nepsal, nemyslíš? :slight_smile:

1 Like