Sencor kávovar v akci! Připraví espresso, cappucino a můžete jej ovládat mobilem

Originál článek publikovaný na: Sencor kávovar v akci! Připraví espresso, cappucino a můžete jej ovládat mobilem

Automatický kávovar SENCOR SES 8500BK je nyní na Alze za 9 599 Kč (místo původních 11 999 Kč) S Alza Benefit kartou lze kávovar pořídit dokonce jen za 8 294 Kč Má tlak 20 bar, mlýnek na 200 g kávy a intuitivní dotykové ovládání Rádi si vychutnáváte kvalitní kávu v pohodlí domova, ale nechcete utrácet…

Vůbec nechápu proč bych si měl dělat kávu přes telefon, co to je výmysly

Proč by ne? Nevím, jak se chová tento model, ale pokud necáká vodu do šálku při čištění trysek, nechal bych večer šálek pod tryskami a ráno si nastavil rutinu, aby po budíčku automaticky udělal kafe. Přijdu do kuchyně a kafe hotové, to by se mně líbilo (opět, neznám ten model a netuším jak je na tom s automatizací - ale i tak by to šlo aktivovat snad ručně z postele)

1 Líbí se

Udělat kávu trvá minutu, může se to brát i jako rituál, přece nepřijdu hned z postele a nepiju kávu úplně okamžitě, něž bych došel ospalý z postele a dejme tomu z wc tak je káva studená, já nevím mě to přijde divný nezmáčknou už ani knoflík a to nejsem žádný starý páprda a nadšenec technologii jsem taky :slight_smile:

Každý to má jinak. První káva není rituál, ale biologická nutnost. Na rituály mám sílu u třetí kávy :slightly_smiling_face: Jako neříkám že to není už hodně rozežranost, ale já bych to využil. Můj kávovar, jinak fajný, třeba docela dlouho startuje. Kdyby aspoň to šlo přeskočit, docela by se mně to líbilo

Mám latego 5400 , je to teda kazivá mrdka , mimo téma všem v okolí se pokazil :smiley: a to první zahřívání a proplach bych občas taky přeskočil :grin:

Ajaj, myslíš Philips? To neslyším rád…

Ano vím o 4 lidech okolo mě co ho mají plus jeden já takže pět a všem se pokazil :grinning_face: