Originál článek publikovaný na: Samsung prozradil, kdy přijde One UI 7 na další mobily. Některé si počkají až do června!
Reklama Samsung zveřejnil podrobný harmonogram vydání aktualizace One UI 7 Galaxy S23, Z Fold 5 a S24 FE dostanou update během dubna Většina středních a nižších modelů se dočká až v červnu Samsung konečně odhalil podrobný harmonogram vydání aktualizace One UI 7 založené na Androidu 15, který se roztáhne až do června. Zatímco vlajkové lodě…
zdravím, marně tam hledám S21FE, bude tedy s ostatními S21 v květnu, nebo až v červnu, později a nebo vůbec?
To bych viděl na Červen a kdo ví jestli.
Ahoj, tohle je výborná poznámka/dotaz, děkuji. Na seznamu se Galaxy S21 FE nejspíš nenachází proto, že telefon oficiálně nevyšel v Jižní Koreji. Z toho důvodu se hledá odpověď nelehko.
Popravdě bych spíše čekal, že dorazí o měsíc později než na klasickou řadu, protože na Galaxy S24 FE update teprve přijde a Galaxy S23 FE se dočká měsíc po rodince S23. Osobně bych tedy byl pro červen, ale potvrdit to nedokážu
Ahoj, dík za objasnění Tak snad bude v tom červnu. No a pak už mě to “trápit” nebude, jestli se nepletu, tak A15 je poslední “velký” update na S21FE. Sice S21 FE vyšel o skoro rok déle než řada S21, ale někde jsem četl, že bude mít stejný poslední Android jako celá řada S21, jen bezpečnostní záplaty bude mít podle vydání, takže do jara 2027…
A na podzim/zimě pak dostaneme Android 16, ne ? To si tu 15ku moc neužijeme. Jedině že by Samsung plánoval i příští Android na jaro/léto 26
Už stahuji one ui 7 5457,78MB
Ahoj, na jaký telefon?
Ahoj, mám staženo na S24 ultra
Tak budeme rádi, když pak po chvilce testování napíšeš své první dojmy a zkušenosti. Na řadu Galaxy S24 se aktualizace nyní v Česku a na Slovensku rozšiřuje mezi všechny uživatele, a to od dnešního dne.
Instalováno ráno po půl 8 na S24 ultra. Vše funguje jak má, líbí se mi změny vzhledu a uzpůsobení ikon. Líbí se mi i ovládací centrum a nové funkce. Zda se mi že to lépe fotí ale to uvidím až po dalším testování. Vyměnil jsem po letech iPhone ( 16 pro ) za 24 ultra a i přes velké obavy jsem již měsíc spokojený.
Už ji stahují S24 Ultra
Díky! Jsem rád, že máš zatím jen pozitivní pocity. Obecně mám pocit, že z nejdražších iPhonů docela dost lidí přechází k vlajkové konkurenci Androidu…