Samsung Galaxy Watch7 dostávají jarní aktualizaci. Ultra se dočkala také

Originál článek publikovaný na: Máte hodinky Galaxy Watch7? Stahujte novou aktualizaci!

Samsung vydal aktualizaci pro chytré hodinky Galaxy Watch7 Aktualizace je poměrně velká, ale neobsahuje nic mimořádného Vyšší model Galaxy Watch Ultra aktualizaci zatím neobdržel Aktualizace: Galaxy Watch Ultra dostaly aktualizaci 23. dubna 2025 Majitelé chytrých hodinek Samsung Galaxy Watch7 hlásí, že se jim nabídla ke stažení aktualizace se zabezpečením k 1. březnu 2025. Aktualizace je…

Docela by mě zajímalo co Samsung tak dlouho u tohohle updatu dělal? Myslím že tak tři měsíce neaktualizoval watch 7 a přijde najednou 910mb aktualizace a jen zabezpečovačka? Jako vážně? Docela jde ta podpora nositelneho zařízení pomalu a jistě do kytek mi tak přijde. Ne že by mě něco trápilo ohledně chyb. Kromě gboardu klávesnice co strýček google po xmesicich opravil. Ale i tak je to k zamyšlení.

No jo. No.
Vypadá to, že se vracejí “Staré dobré časy”, kdy byl Samsung s aktualizacemi na chvostu. Škoda !

Také jsem překvapený z toho :pleading_face:, že Ultry Samsung odsunul do pozadí. Nechápu.

Já aktualizoval již 14.4. na watch 7

Aktualizace článku: Galaxy Watch Ultra dostaly aktualizaci dnes, 23.4.2025

Tak to je Super :wink:. Paráda.

Ať jsem pátral, jak jsem pátral, tak jsem v aktualizaci pro Ultry nic na první pohled nenašel.
Žádná změna. Tak asi jenom bezpečnostní záplata.
Se stabilitou systému jsem žádné problémy neměl. Ani s ničím jiným.