Originál článek publikovaný na: Samsung Galaxy S25 Ultra přinese důležité vylepšení! Konkurence jej už nabízí
Samsung Galaxy S25 Ultra dostane důležité vylepšení související s výkonem Náročnějším uživatelům má být nabídnuta konfigurace se 16 GB RAM Telefony s touto kapacitou již prodávají třeba Google, Xiaomi či OnePlus Začátkem příštího roku Samsung představí řadu Galaxy S25, která standardně nabídne dva levnější modely a vrcholnou verzi Ultra. Ta má podle informací od uznávaného…
1 Like
A rozdíl nepozná nikdo oproti 12gb
ale no tak, pro mě to třeba bude velice důležitý parametr. Poznáš to třeba v tom, kolik aplikací ti systém dovolí uzamčít v operační paměti. Pro 12 GB jsou to 3, ale pro 16 GB už 5.
Hlavní důvod pro více RAM je AI, ty apliakce jsou podružné… Upřímně, které aplikace potřebují třeba 1GB RAM??? S výjimkou her naprosté minimum, to osekání na 3 nebo 5 je jen umělé kvuli baterii.
Ano a za nějakou dobu to stejně načítá znovu takže tahle výhoda je úplně mimo
Právě že nenačítá. Občas mám pocit, že komentuješ, aniž bys tu věc někdy vyzkoušel.
Mě zase přijde že to nezkousis ty. Mám uzamknutí 3 apky a po hodině a něco se načte stejně znovu takže co? Mám se zastávat Samsungu? Ne nebudu jelikož tohle fakt nefunguje.