Samsung Galaxy A55 přichází s lepším foťákem, delší výdrží a kovovým rámem. Jak na nás zapůsobil?

Originál článek publikovaný na: Samsung Galaxy A55 vychází v Česku! Jak na nás zapůsobil?

Samsung Galaxy A55 se na český trh dostává jako nástupce velmi úspěšného smartphonu Přichází ve jménu designových, ale také důležitých hardwarových změn Kromě lepších fotoaparátů nabízí i výkonnější čipset nebo delší výdrž Samsung dnes oficiálně rozšiřuje své portfolio řady A o dvojici nových modelů, Galaxy A55 a Galaxy A35, které se pokusí navázat na úspěchy…

213 gramů. Samsung prostě nedokáže vyrobit něco, co se dá normálně nosit bez popruhů. Minule jste 217 g sváděli na o 1000 mAh větší akumulátor, tady za to může co?

Tak si kup činanka ktery umi patlanice ala fotky. Pak sem nahazuj vahu kterou dneska fakt nikdo neresi jestli 200g nebo 217 je fakt uplne jednno.

Každý máme jiné nároky, to je snad normální. Já nejdu nad 180 g, zatímco ty foťáčky jsou mi u zadele. Otevírací dobu holičství vyfotí dostatečně i nejhorší křáp a na opravdové focení mám úplně jiné přístroje.

Pak pisete naproste blbosti. Srovnej si cinsky kram s ekosystemem a vsim kolem a nepis tyhle hlouposti.Hlavne fotky s A54 jsou naprosto ok. A ty musis tahat dve zarizeni. To se fakt vyplati kamo.

K čemu je mně ekosystém, když mám jenom telefon? :thinking:

A proto taháš dvě zařízení když vynechám ekosystem co? :person_raising_hand:

nechápu, jak to myslíš?

Omluva to melo byt pro kolegu nahore.

Panejo, teď jsem to dostal. Jenže foťák si beru, když jdu fotit. Netahám ho pořád, jako vy ty vaše čtvrtkilové zázraky, co stejně fotky místo vyfocení vypočítávají.