Originál článek publikovaný na: Realme 14 Pro+ pořádně zlevnilo! Má periskopický teleobjektiv a super výdrž
Realme 14 Pro+ 5G kleslo na Alze na 11 192 Kč s kódem ALZADNY20 Telefon nabízí periskopický teleobjektiv s 3× optickým zoomem, což je v této ceně rarita Masivní 6000mAh baterie zajistí výdrž přes 8 hodin zapnutého displeje Realme 14 Pro+ 5G se na Alze právě dostalo do zajímavé akční ceny 11 192 Kč, což…
Za ty prachy to dost shazuje procesor, stejny problem jako spousta jinych telefonu stredni tridy, OnePlus 13R rozhodne lepsi koupe za ne o moc vic penez.
Tak Realme má nejblbejsi podporu, ale na druhou stranu jeho UI bylo kdysi vymakane a plynule. Sam jsem měl pracovní telefon Realme 6s. Ale SW a OS update je tragedie sama o sobe. Nutno podotknout, že jsem ho kupoval za 3,5k takže pouze tohle byl jeho benefit.
Vymykane UI to si děláš srandu ne? :D,
Nevím jak teď, ale na Realme 6s bylo opravdu svižně, přehledné a funkční takže ano, vymakane.
Telefon v rámci třídy docela dobrý, ale ta SW podpora ho totálně zabíjí. Přece jenom je to telefon, který si koupí řekněme střední třída a ta bude chtít mít určitě telefon déle než rok a půl, což je zbývající doba podpory.
Jinak co se týká UI aka Realme UI, tak je to za mě jedna z nejlepších nadstaveb, je to totiž prakticky přejmenovaný OxygenOS z OnePlus
Podpora 5 let tak nevim kde autor čerpal Realme 14 Pro+ oslní dlouhou podporou a baterií, kterou mu mohou ostatní závidět | mobilenet.cz
Jo? Já viděl něco jiného. Sekající a padající apky říkáš svižně prostředí? Tak pak pro tebe ok.
Pochopil jsi text, který jsem napsal? Nebo reakce negaci příspěvku za každou cenu? Zkus to ještě jednou, případně ho hoď do ChatGPT aby osvětlil lépe.
No když vidím co jsi odepsal tak jsi to nepochopil ty. Lagy v systému a padající apky to je to co hledáš? Jako vážně? Raději už nic nepíše.
Žádné lagy ani pády appek jsem v 6s neměl, na denní bazi pracovně 8-10 hodin vytížený.