Překvapivé partnerství! DPD balíky nově vyzvednete na České poště

Originál článek publikovaný na: Překvapivé partnerství! DPD balíky nově vyzvednete na České poště

Společnosti Česká pošta a DPD navázaly spolupráci Balík zaslaný přes DPD půjde vyzvednout na poště Česká pošta tak chce řešit klesající poptávku po jejích službách Ne, není to zapomenutý aprílový článek. Česká pošta a DPD ohlásily partnerství, v rámci kterého si budete moct nechat poslat dopravcem DPD balíček na pobočku České pošty. Zpočátku tato možnost…

Jen to ne. Osobně se snažím České poště vyhýbat jak to jen jde. Tahle společnost by v moderní době s touto nabídkou služeb a jejich kvalitou, za mě již neměla existovat. Tak si škrtám i DPD :slight_smile:

Ono se naštěstí zdá, že to je jen možnost. Ale osobně třeba nepoužívám Balíkovnu, přestože má zajímavé podmínky, jen proto, že by balík mohl skončit na pobočce pošty. Pokud změní uložení třeba Zásilkovna, zajdu akorát do jiné vinotéky, ale místo benzinky, která zavírá ve 21 hodin jít na poštu, která má otevřeno tak nějak náhodně, je fakt významný rozdíl. pokud by DPD začalo nedoručitelné balíky (když nejsem doma) ukládat automaticky na poště, bylo by to špatné.

2 Likes

Tak mě osobně Zásilkovna uložila zásilku místo v trafice 7-21 v krámku 9-15. Takže to co popisujete se u nich děje taky.
A to znám i případ, že kvůli obsazenosti uložila Zásilkovna balík na 150 km vzdáleném výdejním místě.

DPD se jako suverénně nejhorší doručovací služba v Čechách, která je mi schopná doručit zásilku ve 30% případů (počítám to), se spojila s druhou nejhorší. Za mě to dává smysl.