Originál článek publikovaný na: Česko pohlcuje nová vlna SMS podvodů! Šmejdi mají fikaný trik, jak obrat lidi o peníze
Policie varuje před podvodnými SMS tvářícími se jako pokuty Může jít o domnělou pokutu za jízdu načerno nebo dopravní přestupek Podvodníci důvěřivce lákají na falešnou stránku, kde se přihlašují do bankovnictví Fantazie podvodníků nezná mezí. Jsou čím dál vynalézavější a vymýšlejí další a další triky, jak doběhnout důvěřivce a vybrat jim bankovní konto. K jejich…
Různé podvodné sms mi chodí často. Ale jelikož vím, že instituce nic neposílají přes sms, tak jsem v klidu.
2 Likes
Az takove smejdy chyti, tak by se dotocny mel inspirovat filmem Vcelar. Tam se s podobnym sracem nemazlil.
2 Likes
Mám zkušenost objednal jsem si brusku na noze za 990kc místo toho byl v zásilce plechový hrnec z Číny žádný formulář o reklamaci ani adresa byla to Zasilkovna Vrchlabí tak si dejte pozor na šmejdy !!!
1 Like
Zásilkova za nic nemůže ta jen přijme balík od internetového obchodu
3 Likes
Taky mi chodí podvodné SMS naposledy o překročení rychlosti.vedela jsem že je to podvod nereagovala jsem.
2 Likes