POCO F6 Pro to konkurenci natře ultra rychlým nabíjením a skvělým čipem! Kdy vyjde?

Originál článek publikovaný na: POCO F6 Pro dostane výbavu téměř bez kompromisů! Co víme?

POCO F6 Pro nejspíš dorazí začátkem léta Díky úniku modelového čísla můžeme odhadnout specifikace Počítat lze s výkonným čipsetem a ultra rychlým nabíjením V Číně byl nedávno uveden smartphone Redmi Turbo 3, který se k nám do Evropy s nejvyšší pravděpodobností podívá jako POCO F6. Nicméně, globální trhy navštíví také POCO F6 Pro, od něhož…

To co tady pisete o procesoru je velky nesmysl, jako uz bylo 20x na jinych webech o mobilech potvrzeno (gizmochina napriklad), poco f6 pro bude mit Snapdragon 8s gen 3 vybaveny AI, který je výkonově mezi 8 gen 3 a 8 gen 2.
Napred si fakta overujte v indii odkud poco startuje do evropy. Redmi (Čína).

Takze poco f6 pro bude mít 8s gen 3 tečka!

Ahoj, z mého pohledu toto tvrzení nedává bohužel smysl, a to z následujících důvodů:

• Snapdragon 8s Gen 3 je přítomen v nedávno představeném telefonu Redmi Turbo 3

• Redmi Turbo 3 má být dle dlouhodobých spekulací (Zdroje: 1, 2, 3) rebrandováno jako POCO F6

• POCO F6 Pro by tedy mělo nabídnout jiný procesor, jak tomu bývá obvykle

• Vzhledem k faktu, že POCO F6 Pro má téměř shodné identifikační číslo jako Redmi K70, se předpokládá, že POCO F6 Pro bude mít také stejné nebo alespoň velmi podobné specifikace

• Redmi K70 má Snapdragon 8 Gen 2

Mobilní weby ze zahraničí, které sleduji, tohle podporují. I třeba Gizmochina ve svém článku o POCO F6 Pro zmiňuje Snapdragon 8 Gen 2, stejně tak Notebookcheck, 91mobiles nebo GSMArena.

1 Like

Hele mladicky redaktore:
Redmi k70 pro ma snapdragon 8gen 3
Zde:

Dale Gizmochina zminuje 8s gen 3 primo na clanku z brezna:

O redmi k70 se taky hojne psalo, ze dostane dimensity nakonec xiaomi zvolilo čip 8gen 2.

Ahoj, zdroje, které mi předkládáš, bohužel nejsou relevantní.

• Redmi K70 Pro s tím nikterak nesouvisí. POCO F6 Pro, o němž byl můj původní článek, má totiž být rebrandovaným Redmi K70, ale základním modelem (nikoliv Pro verzí, ta má ještě trochu jiný identifikátor)

• článek z Gizmochina, na který mě odkazuješ, pojednává o standardním modelu POCO F6, nikoliv o Pro verzi, která byla tématem mého článku. A navíc, jak jsi sám uznal, článek už není nejnovější (alespoň tedy ve srovnání se zdroji, na které jsem tě odkázal já)

Neříkám, že be finále nemůžeš mít pravdu. Nicméně z aktuálních spekulací a dostupných poznatků bohužel vyplývá, že se nejspíš mýlíš :confused:

Ja narozdil od tebe o spekulacích nepisu clanky na weby o mobilech, spekulanti patri na burzu nikoliv do redakci chapej, ze to je tak na par facek.

Aspon pockej nez to bude legit info nez neco budes prepisovat z jinych webu nebo do nadpisu dej slovo spekulace🤣

Ahoj, pravdu máš v tom, že v nadpise by náznak spekulace mnohdy neuškodil. Většinou se o to i snažíme, nicméně vezmu si tento feedback k srdci 🩷

I tak ale mám potřebu říct, že se snažíme nepsat o zcela nepodložených blbostech a i v případě, že píšeme články postavené na drbech, únicích nebo předpokladech, se snažíme vycházet z důvěryhodných zdrojů, které mívají dlouhodobě pravdu a přináší kvalitní informace.

Rozhodně nejde jen o slepé přepisování věcí odjinud, mnohdy máme my sami exkluzivní informace, články vycházející z našich vlastních zkušeností atp.

Potvrzuje se, že POCO F6 Pro dostane Snapdragon 8 Gen 2 (telefon spatřen v Geekbench).

1 Like