Originál článek publikovaný na: Otestovali jsme HyperOS 3 na POCO F8 Pro! Jaké jsou naše dojmy?
Xiaomi v září globálně představilo systém HyperOS 3 spolu s modely Xiaomi 15T Mnou testované POCO F8 Pro nabízí tuto nadstavbu s Androidem 16 už po vybalení Zaujala mě plynulost, široká škála možností personalizace a praktický HyperIsland Za jednu z předností modelu POCO F8 Pro, který jsem během posledních týdnů testoval a o své dojmy…
Ale vždyť vše dělá Gemini to udělá na každém foun v češtině. Zajímavé je že na Samsung každý nadává že neumí česky AI ale pravopis mi to taky opraví na vše ostatní mám Gemini. A když vidím ten hyperOs no vzhledově hrůza. Ale chápu reklama prodává. A pořád ty jejich slavné reklamy
top xia top
Mám Xioami 15T Pro a Samsung S25 Ultra. To porovnání je jednozačné - OneUI 8 (a co teprve 8.5) je o světlený rok v možnostech přizpůsobení oproti HyperOS3. Ve skutečnosti je to taková bída, že je člověk stejně nucen instalovat alternativní launcher jako třeba Nova….Naprosto tragické jsou i ty základní možnosti jako je počet ikon (grid) na ploše nebo možnost zvětšit/zmenšit widget (což ani nejde). Osobně jsem si navíc prakticky změn oproti HyperOS2 skoro ani nevšiml…
U Snapdragon® 8 Elite by mě zaujalo kdyby vlastní nadstavba nebyla plynulá ![]()
Plus u toho super přizpůsobení zvládne Always On Display a nebo pořád Xioami nevěří že to jejich displej zvládne v záruční době a má ten sprask na 10s.