Pixel Watch čeká velká změna! Google vyvíjí vlastní čip pro své hodinky

Originál článek publikovaný na: Budou tohle nejlepší chytré hodinky? Pixel Watch čeká velká změna!

Google se pouští do vývoje vlastního procesoru pro hodinky Pixel Watch Nový čip má dorazit až s pátou generací v roce 2026 Místo maximálního výkonu máme očekávat špičkovou efektivitu Google se zřejmě rozhodl vzít budoucnost svých chytrých hodinek pevně do vlastních rukou. Podle Kamily Wojcziechovské se dočkají vlastního procesoru Tensor, a to konkrétně s příchodem páté…

Tak jak na pixel founech s tegrou? :grinning::grinning:

Taky mě to napadlo. A hlavně ať nedávají zakázku zase Samsungu, který má zvyk si do svých telefonů dávat Snapdragon a Googlu zároveň prodávat jinak neprodejný Exynos a pojmenovat ho Tensor. Prostě pokud mám produkt, který nejde na odbyt, tak nasadím lobbisty, seženu zájemce, svůj neprodejný produkt přejmenuji a prodám ho zájemci s velkou přiráżkou. Já se s ním pak o navýšený zisk podělím bokem. Zákazník je ve finále rád za zbrusu novou technologii a rád si za ní připlatí. V konečném důsledku jsou všichni spokojeni a tak to asi má být. Na druhou stranu každý podnikatel asi bude v první řadě hledět na své vlastní zájmy.

Jenže problém je to googlu že si tam snapa nedal. Ne Samsungu. Od Samsungu super krok má získá prodal miliony procaku. Co víc si můžou přát. Určitě google věděl jaký je vykon atd. Než to nakoupil. To bych dával za problém jim.