Objednáváte z Temu nebo AliExpressu? Brzy si možná připlatíte

Originál článek publikovaný na: Objednáváte z Temu nebo AliExpressu? Brzy si asi připlatíte

Evropská komise řeší příval miliard zásilek z Číny Mnohé z nich stojí pod 150 eur, a tak nepodléhají clu I proto možná dojde ke zrušení této hranice nebo zavedení poplatků Velká čínská tržiště typu Temu, AliExpress nebo Shein nabízejí neskutečné množství zboží za fantasticky nízké ceny. Můžete tam sehnat elektroniku včetně mobilů, sluchátek, kamer do…

1 Like

Jo prodejci v EU brečí ale nakupují tam také a pak k tomu přidají EU přirášku 300% ne li vice :sob: proto lidi nakupují tam kde je levněji, to je stejné jako z plynem nebo ropou státy to koupí od Rusů a pak to zdemokratizují po cestě do EU :joy: za menší příplatek :joy::joy::joy::joy: prostě celá EU je jedna trapná instituce která by měla zaniknout velice rychle a časem po ní ani pes neštekne

10 Likes

Věřil jsem v německou kvalitu a koupil zastřihovač vlasů a vousů za 8500 kč. Když jsem ho rozbalil, objevil jsem nápis Made in China. Když koupím stejnou věc přímo v Číně na Temu, zaplatím 440 kč. Takže budu kupovat i při 100% clu, nebo podobnému poplatku. Přitom kvalita čínských výrobků jde stále nahoru. A vyrovná se Evropským.

2 Likes