Děkujeme, že jste se rozhodli zapojit do betatestu. Jako první si můžete vyzkoušet nové komentáře určené pro diskuzi k tématu jednotlivých článků na www.SvetAndroida.cz. Pokud narazíte na nějaký problém, nebo nedokonalost, budeme rádi, když se o ní podělíte v tomto vlákně. Toto vlákno slouží pouze pro účely betatestu a později jej celé smažeme.
tím se komentáře k tématu článku aktivují/zviditelní i pro ostatní
Pokud se vám nebude chtít podstupovat tento nepohodlný postup, vyberte si prosím ke komentování, již nějakou aktivní diskuzi zde.
Máte už teď nějaký nápad na vylepšení nových komentářů, nebo samotného webu SvetAndroida.cz, můžete využít sekci “Návrhy na vylepšení”, která zůstane aktivní i po ukončení betatestu komentářů. Navíc ostatní pro vaše návrhy mohou hlasovat a přidávat jím tak na důležitosti.
Za me super, obcas mam potrebubsdelit treba svou zkusenost, atd. Jako uprimne, web,ktery nezajima zpetna vazba uzivatelu (tech normalnich), nemuze nikdy prorazit. A vzhledm k tomu, ze pisete o prostredi, ktere nas uz asi par stoleti neopusti, tim myslim android a dalsi, tak je to web, ktery ma budoucnost. Diky za to a drzim palce …
Dokáže mi někdo vysvětlit, jak (ne)funguje počítání komentářů?
U článku je zobrazeno, že obsahuje dva komentáře. Otevřu je, a je tam pouze jeden. Zároveň při sjetí dolů to vpravo ukazuje 3/3… Nějak mi to nevychází
A je to tak u všech článků. U článku to ukazuje o 1 komentář víc, než tam skutečně je (výjimkou je 0 komentářů, to ukazuje správně) a následně to na stránce komunity s komentáři ukazuje číselně dokonce o dva víc.
Navíc pokud má článek ještě komentáře přímo na www.SvetAndroida.cz .Čili “staré” komentář, které už nepoužíváme, je to + jejich počet, sčítají se tedy komentáře na webu a v komunitě. Ale to už u nových článků nemůže nastat, tak to jen na okraj a pro úplnost.
To jak jsi to popsal ty, je asi správná cesta, komentář je tam jen jeden. Programátor který nám propojení s komunitou realizoval, to udělal takto. Čili reakce v komunitě ať už jsou jakákoliv a od kohokoliv, bere jako komentář .
Upřímně je to opravdu matoucí, dnes jsem u článku s Top 5 fíglema v MIUI viděl, že jsou komentáře k článku 3. Když jsem na to kliknul, k článku žádný komentář nebyl a byly to vlastně zprávy od jiných témat či článků. Takže pro mě jako pro uživatele OK, že mám přehled, ale očekával bych to například u svého avatara nebo někde (tu kumulativní hodnotu), ale pokud je to dole u článku, očekával bych, že to budou komentáře k danému tématu.