Originál článek publikovaný na: Nová powerbanka AlzaPower Vision už stihla zlevnit! Má kapacitu 27 600 mAh a umí až 140W nabíjení
AlzaPower Vision má kapacitu 27 600 mAh a výkon až 140 W pro nabíjení notebooků Barevný TFT displej zobrazuje wattáž, čas do nabití i teplotu baterie S kódem ALZADNY25 stojí 1 724 Kč místo původních 2 299 Kč Powerbanka na notebook za necelé dva tisíce? AlzaPower Vision 27600mAh nabízí výkon 140 W přes USB-C s…
Už rok se na Alze prodává choetech ve stejném vzhledu a parametry jsou skoro stejné, o čem píše vás článek je kopie z původního návrhu
A s Gold účtem 1076 Kč
A pořád na tom musí Alza vydělávat. To jen, aby bylo vidět, kolik na tom Alza ve skutečnosti rejžuje.
Tady někdo nechápe, že Alza nakupuje po paletách a kontejnerech, proto jí to lépe vychází. A to ani nemluvě o výrobcích vlastní značky přímo z fabriky. Nikdo ti nebrání dát za Hama 1,5k nebo za Anker či Dell Targus dvojnásobek, že? Kdo potom rejžuje?
Já to chápu naprosto přesně. Jak je vidět, nemá problém to svým Gold zákazníkům prodávat za lepší ceny. Jen jsem na to chtěl upozornit lidi, co to neznají, to je celé. Já s tím problém nemám, přístup ke Gold účtu mám a Alza značky nakupuji. Jen bych chtěl vidět tu Alza fabriku, tos mě pobavil. Všechno je to brandovaná čína. Mám známou, která u nich pracovala v oddělení, kde nakupovali věci z číny a testovali je. A rozhodovalo se tam o tom, co se bude pod Alzou prodávat a co ne. Co vím, tak pouze koupili pražírnu kávy, takže tam je to skutečně od nich. Moc dobře vím, jak Alza funguje, sám jsem tam kdysi pracoval. Ale to bylo ještě v jejich začátcích, když se stěhovali do Holešovické tržnice.
No a já tam pracoval po stěhování. Brandovaná Čína znamená neplatit jiné značce, to k té fabrice. Příště se víc rozepíšu, ale já psal „z fabriky“, o pražírně nebo vlastnění fabrik nic a pobavil ses sám ![]()