Maličká powerbanka za 167 Kč. Alza právě zlevnila hit s 5 000mAh kapacitou

Originál článek publikovaný na: Maličká powerbanka za 167 Kč. Alza právě zlevnila hit s 5 000mAh kapacitou!

AlzaPower Onyx 5000mAh klesla ze 279 Kč na pouhých 167 Kč s kódem ALZADNY40 Kompaktní powerbanka váží jen 102 gramů a má rozměry 63 × 90 × 13 mm Kapacita 5000 mAh vystačí na jedno dobití telefonu nebo nabíjení příslušenství Internetový obchod Alza výrazně zlevnil svou nejmenší powerbanku AlzaPower Onyx 5000mAh, která teď stojí pouhých…

Proboha… Ta powerbanka je bezcenný odpad s microUSB a prý že se dá doporučit ke koupi :smiley:

Vstup microUSB není žádný problém, neboť vhodných kabelů má na to doma každý několik. Pokud je teda nevyhodil. :slight_smile:

Ze zkušenosti vím, že tyhle kompaktní powerbanky do mobilu dodají tak 3000 mAh. Víc ne. Ale jako záloha na večer, když jste ráno vyšli z domu s nabitým mobilem, je to dostačující.

Ono nejde o to ten kabel mít, ale nemít ho. Mám všechno USB-C, a že toho mám dost. Další kabel jenom pro powerbanku je zbytečný problém :wink:

Ten kabel je součástí výrobku. Takže v čem je problém? Každá powerbanka se musí nabít kabelem. :slight_smile:

Tak polopatě:

“Ten kabel je součástí výrobku” - Ono nejde o to ten kabel mít, ale nemít ho… pokud tomu nerozumíš, nahraď si slovo nemít slovem “nepotřebovat“ nebo “nemuset mít“

Místo dvou USB-C ještě tahat microUSB kabel a radovat se, že je součástí výrobku. Svatá prostoto, ony jsou powerbanky, co se nabíjejí USB-C kabelem, víme? :joy:

Chápu dobře, že mít navíc jeden káblík o váze 10 g (slovy deset gramů) je pro Vás problém? Ok. To mě opravdu nenapadlo. :-))

Deset gramů… tys to pořád nepochopil. S takovou bych si mohl za chvíli otevřít vetešnictví. Ano, řešit jeden atypický kabel, který je k ničemu ostatním zařízením (přes 20 a všechny USB-C), mimo power banky, je prostě zbytečný problém. Jediné microUSB zařízení mám starou power banku a je to opruz i na jednom místě doma, natož mimo. A je úplně jedno, kolikrát si ho zvážíš… Takhle kdybych uvažoval, tak místo 20l EDC batohu nosím krosnu :grin:

edit: A ještě jinak. Důležité kabely nosím 2x, takže bych místo 2x USB-C nosil 2xUSB-C a 2x microUSB. K tomu bych mohl mít jiný kabel na svítilnu, jiný kabel k hodinkám, jiný kabel k repráčku, vždyť je to 10 gramů a někdy i méně, že? Mám 3 svítilny na aku, přece si nebudu každou pořizovat s jinak zbytečným kabelem a ještě řešit záložní, protože jen 10 gramů. Jestli tohle nechápeš, tak pak už jen obrázkové písmo a to zase nedám já :thinking:

Víte, že celá řada zařízení včetně mobilů (dokonce i v prodeji) má stále vstup microUSB? Nevíte, jinak byste takto nepsal.