Nová kamera od Xiaomi umí 4K a stojí málo. Nechybí jí HDR ani noční vidění

Originál článek publikovaný na: Nová kamera od Xiaomi umí 4K a stojí málo. Nechybí jí HDR ani noční vidění

Reklama Xiaomi Smart Camera 4 je další kamera do domácnosti Nahrává ve 4K rozlišení a podporuje HDR i noční režim Za cirka 750 Kč v přepočtu nabídne i sledování osob Xiaomi rozšiřuje své portfolio produktů chytré domácnosti o nový přírůstek. Vnitřní bezpečnostní kamera Smart Camera 4, je nyní k dispozici v předprodeji na čínském trhu.…

Pěkná kamerka. Snad bude umět pracovat i lokálně, bez čínského cloudu (alespoň tak, jak to umí Tapo). Jinak pro mě bude nepoužitelná.

1 Líbí se

To jsou strašné recenze, jedna jako druhá, chybí základní informace o ukladání záznamu, napájení, případně krytí proti vodě, určení. Tohle nemá smysl vůbec číst.

Ještě možná napsat jestli lze obraz sledovat na počítači

Jsem si téměř jistý že nebude. Dneska už málokterá umí aspoň onvif, většinou jsou přes cloud only. Teda na některé existujou hacky jak tam zprovoznit rtsp na 554, ale je to taková vyšší dívčí.. hledejte na githubu. Jinak FHD verzi tejto kamery sem měl už před 4 rokama, měla h.265 2.4 i 5GHz a barevné noční vidění 0 lux. Stála tehdy lehce přes litr, pak už jsem ji nenašel, zato 5 variant a každá něco z toho neuměla.