Nejužitečnější aktualizace Gboard za poslední roky? Google myslí na nerozhodné uživatele

Originál článek publikovaný na: Gboard konečně přináší funkci, kterou uživatelé roky požadovali

Reklama Pokud napíšete něco, co jste nechtěli, můžete to snadno smazat Gboard přináší funkci undo, která pracuje chytřeji Pokud si například smazání rozmyslíte, jde akci vrátit Váháte občas nad správnou formulací při psaní? Smažete poslední slovo a pak ho napíšete znovu a přemýšlíte, jestli to tak nechat? Pak se vám bude líbit nová funkce, kterou…

Už umí klávesnice šipky aby jsem se mohl pohybovat v textu a ne trefovat prstem mezi 2 písmenka ?

Ještě můžeš jezdit mezerníkem hodně daleko po řádcích, hodně používám :upside_down_face:

Promarněná šance na clickbait titulek, trvalo jim to jenom rok a půl :wink:

ze zdroje: " After first being spotted in development [in July of 2023], the Gboard for Android beta is beginning to roll out an “Undo” button."

A ze slušnosti odpovídám. Gboard nepoužívám, undo nepotřebuji

Ano, proto ten předposlední odstavec. Píšu raději o tom, co už funguje, než o tom, co někdo oznámil, ale reálně to zatím nikde není. A nenašel jsem, že by se o této funkci nějak moc vědělo, nejspíš to někomu užitečné bude.
Ohledně titulku: článek sis přečetl, a to je důležité, úkol splněn. Něco ses dozvěděl, posílil jsi mu pozici ve vyhledávači, všichni jsme spokojení.

1 Líbí se

No to vážně nechci a přitom taková blbost co by mohla fungovat

Četl jsem nadpis, otázku na konci a šel do zdroje, asi bych to nepopsal jako “článek sis přečetl”, ale za mě taky "všichni spokojení :smiley:

mam novsiu verziu .07 a nevidim to…???