Originál článek publikovaný na: Klávesnice od Googlu se změní. Jakou funkci Gboard přidá?
Google pracuje na změnách pro svou klávesnici Gboard Měla by získat novou funkci změny písma Na výběr bude ze 2 možností fontů Leckdo používá základní klávesnici integrovanou přímo v telefonu, ale mnoha uživatelům naopak víc sedí Gboard – klávesnice přímo od Googlu. Ta ale není úplně dokonalá a Google na jejích vylepšeních průběžně pracuje. Zhruba…
Několik let jsem používal SwiftKey. Po aktualizacích, které jsou stále nějaké, mi poslední 3 roky více vyhovuje Gboard. Nadále uvidím, neboť sem tam zkouším obě.
Klávesnice od googlu je deaktivovaná už pár let a používám SwiftKey je 100x lepší a hlavně to není nafouknutá bublina
Pouzivam jedine GBoard. Najlepsia klavesnica
Mám to stejně a zatím nebyl důvod měnit.
Přidávám se do klubu
Používám Gboard na Iphone mnoho let a jsem velice spokojen😉
X let gboard,ruzny frkulinsky swiftkey atd jsem zavrhl hodne davno.Protoze mne nezalezi na tom jestli pismo bude mit kudrlinky ale aby vsude,vcetne konzole ,napric systemem,fungovaly 100 pro spolehlive zakladni veci.Navoc vcetne treba diktovani hlasem na hodinkach.A to se u klavesnic tretich stran nedeje.Ale u Gboard je to jistota