Originál článek publikovaný na: Nejlepší AI obrázky? Ideogram je zdarma a funguje skvěle!
Svět AI generátorů obrázků má možná nového krále Ideogram je zdarma a vytváří špičková díla Součástí je i kouzelná funkce Magic Prompt Umělou inteligenci používá pro vytváření obrázků čím dál více lidí – s troškou kreativity při psaní promptu si můžete nechat během chvilky navrhnout v podstatě veledílo, které zaručeně zachytí pozornost návštěvníků vašeho blogu…
Díky za tip, dost dobrý
Testnul jsem a paráda.
Jen pro zajímavost jsem si s Ideogramem dneska chvilku hrál. Chtěl jsem vytvořit obrázek robůtka systému Android, jak surfuje na vlnách moře. Neměl jsem žádnou konkrétní představu o tom, jak by měl obrázek vypadat, tak jsem začal s promptem „Android operating system mascot surfing the waves“.
Na výsledku se mi nezamlouvaly ty podivné zelené kreatury, co byly v pozadí, tak jsem obrázek remixoval s promptem „Android operating system mascot surfing the waves without anyone else on the horizon“
Kompozičně se mi z nabízené čtveřice nejvíc zalíbil tenhle obrázek, kde má ale robůtek trošku pofidérní oči. Šel tedy do remixu s promptem „Android operating system mascot with original eyes and body proportions surfing the waves without anyone else on the horizon“
A tady už jsou výsledky mnohem lepší. Pokud mi nebude stačit těch 25 daily promptů, co mám zdarma, nejspíš bude Ideogram první AI služba, kterou si předplatím

To vypadá docela obstojně. Když zohledním poměr složitosti promptu a výsledek, je to super.
Ale pokud bych chtěl dělat něco ultra detailního a uměl dělat dobré prompty, asi bych sáhl po Midjourney Model Version 6. Tohle je něco mála z Best of Midjourney Model Version 6.
kredit: Newsletter
Ale kdo ví třeba se dá dobře promptovat i v Ideogram. Tady je pár nápadů 50+ Best Ideogram AI prompts that you can use RIGHT NOW! - AI NOVA
Článek podstoupil aktualizaci: Doplněno několik pěkných AI-vygenerovaných obrázků jako ukázka práce Ideogramu, dále byl nahrazen úvodní obrázek.
To je úplně jiný level…