Nechodí vám ověřovací SMS na Facebook? Našli jsme řešení!

Originál článek publikovaný na: Nechodí ověřovací SMS na Facebook? Máme řešení!

Facebook a Messenger patří k nejoblíbenějším aplikacím současnosti Každý den tyto aplikace využívají miliardy lidí po celém světě Nechodí ověřovací SMS na Facebook? Poradíme Jednou za čas postihne Facebook větší nebo menší výpadek, na tom není nic divného nebo mimořádného, zkrátka se to stává. Vzhledem k obrovské oblibě aplikací od společnosti Meta ale podobné problémy…

Hardwarový klíč by vám také nepomohl, musí se předem ověřit (přes SMS, když nemáte jinou možnost :slight_smile: ). Když už jste se tam dostal, přidejte si další možnost ověřování, určitě to nějak jde.

Ale běžně existují HW klíče, které umí USB a NFC, takže s Androidem min. 11 no problemo.

Jo, tohle si uvědomuji, ačkoliv jsem to tam už pak extra nenapsal. Spíše jsem tím chtěl upozornit na další možnost, která by za lehce jiných okolností mohla problém řešit

Ahoj, zmenil som si tel.č. a je problém s prihlásením sa do FB účtu, resp. sa prihlasim ale iba na okno “Zapnúť dvojstupňové overenie” a nič viac. Chodia mi aj SMS a overovacie kódy ale nedostanem sa k účtu. Viete mi prosím s tým pomôcť? Prikladám aj screen shot.