Originál článek publikovaný na: Do WhatsAppu můžete nově vložit tajný kód! K čemu poslouží?
WhatsApp zavádí novou funkci „Tajný kód pro zámek chatu“ Meta si od ní slibuje zvýšené soukromí a celkové zabezpečení Nyní se začíná zavádět globálně WhatsApp už poměrně dlouho umožňuje zamknutí konverzace, odemknete ji pak pouze přes kód, otisk prstu či Face ID. Na hlavní stránce ji ale stále vidíte, takže pokud se někdo dostane do…
Funkci tajneho kodu jsem zkoušel aktivovat, ale marně. Funkce uzamčeneho chatu funguje, ale v jejim menu se mně nabídka aktivace tajneho kodu nezobrazuje. Mam Samsung S20. Měl jsem možnost vyzkoušet na iPhonu a tam to šlo. Uzamčeny chat taky neni špatný, ale k jeho otevreni stačí znát kod telefonu, i když nastavim otisk prstu, tak to stejně nabízí také otevření kodem telefonu. Máte někdo zkušenost s toto funkci na androidu nebo u Samsungu?
Promiňte ale bejt uživatel této aplikace okamžitě jde do koše a nikdy více s tím soukromím to stejně tahle firma nemyslí vážně tak proč si něco zaheslovat