Našli jsme pro vás tajný tarif, který nestojí ani 50 korun! Takhle ho získáte

Originál článek publikovaný na: Našli jsme v ČR tajný tarif za 50 korun! Takhle ho získáte

Dnešní nabídka tarifů se zaměřuje hlavně na neomezené tarify, které nejsou levné Nejlevnější jsou předplacenky, ale ty obtěžují nutností pravidelného dobíjení Našli jsme pro vás levný tarif a poradíme, jak ho získat Vodafone má ve svém portfoliu zajímavou možnost pro ty, kteří nevyužívají mobilní telefon intenzivně, ale přesto chtějí udržet svoji SIM kartu aktivní bez…

Název je vtipný, neboť slovo business mám spojené s voláním aspoň hodinu denně. :slight_smile: Cenově však lépe vychází např. dobíjení u Blesk mobilu. Jinak dobíjení kreditu stačí někde i jednou ročně (např. u T-mobilu).

Článek jsem doplnil o vyjádření tiskového mluvčího

Na konkurencnim webu nedavno podobny clanek a naprosto stejna chyba, zamereni primarne na hlavni operatory, tady teda jen Vodafone. Pritom u virtualu se daji najit daleko lepsi nabidky kdyz clovek vylozene nestoji o neomezeny tarif. Osobne jsem uz delsi dobu u Emtecka a jsem naprosto spokojeny se svym miniaturnim tarifem s datovym balickem. Mesicne se vejdu do 300.

1 Líbí se

Jenže 300 a 50 Kč je docela rozdíl.

Však jsem taky psal s datovým balíčkem, ne základ bez ničeho, potřeba číst pořádně. Psal jsem to jako levnější alternativu k té nabídce níže pro online zákazníky.

Kaktus umožňuje taky dobíjení za 50 a vychází levněji než nějaký Vodafone. Už jen tím že za balíček ve stejné hodnotě můžu mít 22 minut a ne jen 20. O ceně volání 2,50/min po vyčerpání se ani nezmiňuji. S cenou o korunu vyšší Vodafone usnul v roce 2010?