Motorola G54 5G Power Edition bude ještě lepší! Co se změní?

Originál článek publikovaný na: Motorola G54 5G Power Edition bude ještě lepší! Co se změní?

Motorola G54 5G Power Edition patří k nejvýhodnějším telefonům současnosti Za pět tisíc korun dostanete telefon se 120Hz displejem, 12 GB RAM a obří baterií Brzy bude tato povedená Motorola ještě lepší, výrobce pro ni připravuje nejnovější Android 14 Motorola G54 5G Power Edition nabízí výborný poměr cena versus výkon. Kolem pěti tisíc korun patří…

Nadpis článku je zavádějící, protože existuje druhá verze s menší pamětí (4GB/128GB) a slabší baterkou (5000mAh), která je označena jako Motorola Moto G54 5G! Proto je nutné rozlišovat mezi těmito dvěma verzema. Telefon s vysoce kvalitním fotoaparátem l moto g54 5G l motorola CZ

Díky za doplnění, upravil jsem to. Článek jsem psal večer a ačkoliv jsem s rozlišením počítal, vypadlo mi to z hlavy, omlouvám se za nepřesnost :slight_smile:

sorry, v prvním řádku článku ti chybí mezera… jinak asi by nebylo od věci opravit i titulek… i když komické je že se telefon hlásí jako moto g54 5G (XT2343-6)

Mezeru jsem opravil, titulek mi sedí, ten nechávám :slight_smile:

Dobrý den tento telefon mám a nemám mediatek 7020 ale je tam mediatek 930 mohu to reklamovat