Originál článek publikovaný na: Místo radosti z bonusu trápení. Výkupní program Samsungu skončil pro Čecha noční můrou
Samsung nabízí atraktivní program s bonusy za výkup starého zařízení Český spotřebitel řešil výkup už více než měsíc, komunikace nikam nevedla Případ se někam posunul až ve chvíli, kdy Svět Androida požádal Samsung o vyjádření V posledních letech se při nákupu nové elektroniky, zejména chytrých telefonů z vyšších cenových kategorií, stávají čím dál populárnějšími výkupní…
Bohužel já měl problém zase v tom že po výkupu cca dva týdny ke jsem měl dávno telefon doma mi taky přišlo upozornění o zablokování tel. Pokud výkup neprovedou. Aha ale ten už dávno vykoupen byl. Volal jsem na infolinka a do teďka nemám vyjádření od Samsungu. Zpráva už se dále nezobrazila. Tak snad bude klid.
Kdyby byly jakékoliv další problémy, neváhej se nám sem ozvat :)) Ohledně tohoto tématu můžeš klidně přímo mně přes soukromou zprávu tady v Komunitě :))
Výkup telefonu bude pro mě akceptovatelný, až celý proces půjde vyřídit v prodejně na počkání. Takže zatím nic.
Hlaška od té doby nevyskočila, takže jsem v klidu. Jinak jsem s výkupem maximálně spokojen, nebýt téhlé drobnosti. Vše proběhlo strašně rychle.
Jsi asi moc líný já jsem s tím byl jinak max spokojený. Rychlost vše ok kromě té hlášky.
Mohu potvrdit stejnou zkušenost s Foldem 6 1TB. Zařízení za skoro 60 tisíc a taky mi oznámili, že mi ho zablokují. Prvně mi nepřišlo nic pro přepravce a tak jsem psal na Samsung, kde mi oznámili, že mají technické problémy a ať jsem v klidu, že jak bude vše v pořádku, někdo se mi ozve (mám i přepis konverzace). Měsíc a půl nic a pak mi přišlo na mobil, že bude do týdne zablokován, jestli jim nepošlu na protiúčet předešlý telefon (Fold 5). Nyní již vse vyřešené, teda téměř. Ještě čekám na 3k za výkupní bonus.
Takový přístup si mi rozhodně nelíbí a příští rok se budu rozhodovat i nad jinými značkami, tohle zapotřebí rozhodně nemám. Rodinu a domácnost jsem vybavil Samsungem a nechal u nich za poslední rok téměř 200k a oni se chovají takhle? Hnus velebnosti
To umí MP a značkové prodejny Samsung
A to bylo přes e-shop? Protože tam se bonus přece odečítá hned, ne? Nebo přes novysamsung?
To bylo přímo u Samsung.cz. Odečetli mi 4 tisíce z nákupu a další 3 bych ještě měl dostat.
Mam stejnou zkusenost. Zacatkem cervence jsem odeslal telefon na vykup, asi za tri dny dostal potvrzeni o přijetí. Od te doby nic ani penize na uctu nemam. Podle reakci na webu nejsem jediny. Nastesti to nemusim řešit telefon byl nefunkcni a to jsem take do firmulare vyplnil (nejde zapnout, rozbitý displej, chybi tlacitko) a vykupni cena byla cca. 250,- o tu mi neslo ale jen o vykupni bonus. Zlata mobilni pohotovost, tam jsem hned vedel na cem jsem a penize dostal ihned.
I já bohužel stejný problém, přišel email: Foxway Obchod / Samsung Czech - Děkujeme, že jste se zapojili do programu Trade in - platnost štítku DHL vypršela - ale v emailu žádný štítek nebyl.
Kontaktoval jsem Foxway na emailu: helpdesk.cee@foxway.com (zaslal jsem jim asi 4 emaily), kontaktoval jsem technickou podporu Samsungu (přes chat) ale do dneška jsem žádný štítek na poslání starého telefonu nedostal.
Člověk by od této značky čekal větší profesionalitu, zatím je to vážně tragedie
Ivane, mohl by jsi mě, prosím, kontaktovat na adrese adam.kurfurst[zavináč]svetandroida.cz ?