Originál článek publikovaný na: Microsoft se konečně probudil! Tmavý režim ve Windows 11 už nebude rozbitý
Microsoft konečně opravuje tmavý režim ve Windows 11 – po šesti letech čekání V nejnovějších preview buildech se objevily tmavé dialogy pro kopírování a mazání souborů Windows však stále zaostává za macOS a ChromeOS v kompletnosti tmavého režimu Je to jako když vám soused šest let slibuje, že opraví rozbitý plot, a najednou ho vidíte…
Však máme svobodu a když se nám to nelíbí můžeme třeba používat ten vychvalovaný Apple ne? Já v životě nemám tolik energie abych řešil takovéhle kraviny. Prostě to používám ať je to takové nebo makové.
Takové prkotiny tohle. Ještě že ve finále jedu na win 10 a vše funguje když čtu ty nářky co všecko je na w11 na ho… tak jsem fakt rád že jsem ten update ještě neudělal.
Já přešel na Windows 11 hned po upgrade hardware (upgrade byl už potřebný, nebylo to kvůli W11). Na služebním notebooku mám W11 od doby, co je vydali. Za celou dobu nemám žádný problém, který by stál za zmínku.
Jojo co všude čtu a od známých jen problémy. Zlaté w10. 11 zatím ani nahodou
A jaké konkrétní problémy například?
Jinak to samé lidi říkali o Win10, že raději zůstanou na Win7. Předtím se to říkalo o Win7, že raději WinXP.
Kromě opravdových specialit tvořených na konkrétní systém nebo nevyvíjených aplikací/ovladačů, tak není toho moc, co by nefungovalo.
Mi osobně třeba velmi chybí možnost natahat si do hlavního panelu natahat zástupce všech mnou používaných Excelů, pro rychlý přístup… V práci jich mám velmi mnoho.. Ať excel, Word, pdf, složky.. atd
To je pravda, tak snadno jako ve Win10 to nejde. Zkus ale použít tenhle návod, funguje dobře a není k tomu třeba žádná aplikace třetí strany. Pin to Taskbar an App, Drive, File, Folder, or Site in Windows 11 | Windows 11 Forum
Tohle znám. Používám pro připnutí k nabídce Start. Bohužel ale v mojí pracovní korporátní verzi Win nabídka na “pin to taskbar” není. Možná po nějakém updatu přibude
A navíc. Soubory se neseskupují “do sebe” podle typu, ale řadí se jednotlivě na panel. Tohle prostě není totéž jako u W10