Magnetické nabíjení u Galaxy S25? Samsung možná zvolí nečekanou cestu

Originál článek publikovaný na: Další detaily ohledně Galaxy S25 odhaleny. Tohle vás možná zklame

Samsung Galaxy S25 má přinést podporu Qi2 nabíjení Leak ale naznačuje oddělené magnetické pouzdro Situace kolem nativních magnetů zůstává nejasná Kolem chystané vlajkové řady Samsung Galaxy S25 se v posledních dnech objevily poměrně protichůdné informace ohledně implementace nového standardu Qi2. Zatímco uznávaný leaker Ice Universe nedávno „potvrdil“ integraci této technologie přímo do těla telefonu, nový…

Vzhledem k vymýšlení všelijakých novinek ohledně nabíjení, je jasné, že jakýkoliv nový typ baterie (která by při běžném užívání vydržela ideálně aspoň 4 dny) je stále ještě sci-fi. Škoda. :frowning:

Mojl by mi někdo s Apple a Qi2 říct, jak jim drží mobil třeba v autrě na magnetickém držáku, pokud ho mají v pouzdře? Nebo zda jim to příslušenství drží i na nějakém odolnějším pouzdře?
Protože já magnetický držák používám a pokud cokoliv magnetického schovám pod pouzdo, mobil už to nemá šanci udržet, síla toho magnetu se radikálně mění už při rozdílu desetin milimetru.
A pokud to opravdu nedrží, tak je Qi2 v mobilu stejně uplně k ničemu, protože mobil bez obalu jsem u nikoho neviděl posledních 10 let…