Originál článek publikovaný na: Jen dnes! LIDL spustil obří výprodej produktů SILVERCREST
LIDL prodává hromadu produktů Silvercrest, které dnes pořídíte s 15% slevou Nabídka zahrnuje smart home gadgety, klimatizace, sluchátka či reproduktory Akce navíc platí i na již zlevněné zboží Lidl dnes, 17. května, nabízí 15% slevu na veškeré produkty značky Silvercrest, která vyrábí mimo jiné i elektroniku a smart home gadgety. Pořídit můžete například Zigbee centrální…
Neznám nikoho, kdo by elektroniku od Silvercrest nešel nejpozději po roce reklamovat.
Zde.
Máme různě staré výrobky, nic od této značky jsme reklamovat nemuseli.
Zkušenost se Silvercrest taková, že děkuji už nikdy.
Možná záleží na druhu zboží, ale reklamovat to je fakt očistec. Při nákupu online mě Lidl přehodil na výrobce, dodavatele a tedy servisního partnera Silvercrest. Takže to není značka Lidlu. Ten si vymyslel hromadu fotek, popisů závad a seznam otázek, a pak se cca 36 dnů nikdo neozval. Když jsem napsal na Lidl ať mi vrátí peníze,protože nebyla dodržena zákonná lhůta pro vyřízení reklamace, chtěli mě znovu odkázat na toho jejich partnera. To už jsem ale trpělivost nějak nezvládl udržet na uzdě. Jeden poslední mail, kde jsem popsal naposled, že chci vrátit okamžitě peníze na účet od Lidlu jinak se to bude řešit jiným způsobem. No a najednou to šlo. Pošlete nám zboží na sklad a my vám vrátíme peníze na účet.
Mám jich doma několik a zatím vše drží a jede ku spokojenosti.
15 let starý tyčový mixér a funguje furt stejně a bez problémů