Lidl nabízí super termální tiskárnu za pár stovek. Připojíte ji k mobilu a nepotřebuje inkoust

Originál článek publikovaný na: Lidl nabízí super termální tiskárnu za pár stovek!

Lidl nabízí termální tiskárnu s Bluetooth Je kompatibilní se všemi zařízeními Android a iOS Tisknout s ní můžete kdykoliv a kdekoliv Přenosné tiskárny se dostávají do módy. Jsou menší a lehčí než klasické tiskárny a navíc mají design uzpůsobený cestování. Jejich největším pozitivem pak je fakt, že na nich můžete tisknout přímo z mobilu nebo…

29 cm? Spíš 2,9 cm, ne?

Chybi mi podstatna informace i na Lidl strance, kde koupit nebo jakou koupit roli stitku. Ktera tam pasuje?

1 Like

Termální tisk? To je ten, co na světle za pár týdnů či měsíců vybledne do nečitelnosti?

2 Likes

Zdravím vás. Vtipné je, že Lidl má na webu informaci 29 centimetrů. Ale máte pravdu, zřejmě to bude chyba a má to být oněch 2,9.

1 Like

Informují, že roli můžete koupit podle rozměrů a vlastností role přiložené k tiskárně. Bude tedy asi nejjistější dokoupit si další až posléze a přesně podle ní, aby do tiskárny sedla.

1 Like

Kolik stojí aplikace?

Dobrý den, Jaroslave,
aplikaci přímo od Lidlu se mi nepodařilo dohledat, ale pravděpodobně by měly jít použít běžné aplikace pro tisk na termální tiskárně. Například tato https://play.google.com/store/apps/details?id=mate.bluetoothprint&hl=cs

1 Like

Stačí si to znovu přečíst. A POŘÁDNĚ!!!
Je to v článku napsané. :+1:

Cena je fajn. Zrovna by se mi i něco takového hodilo, ale vadí mi ten Lidl. Kdysi jsem si koupil WiFi zásuvku Silvercrest. HW je funkční, ale vypnuli cloud a z Google Play stáhli aplikaci. Z funkčního HW se stalo těžítko. Nechce se mi riskovat, že to udělají znovu. Já už Lidlu nevěřím.

1 Like

Asi tak. Z Lídlu se mi tenkrát z většiny věcí staly zbytečné krámy. :face_with_diagonal_mouth: V Lídlu zásadně nic neberu. Když něco vidím, už hledám jinde co nejpodobnější věc.

Takže nejdříve koupit tiskárnu, abych zjistil, že se do ní nedá koupit papír viz SILVERCREST® Termo papír pro termální tiskárnu

2 Likes

To je ale na nic. Nebudu kupovat tiskarnu abych zjistoval a dohledaval vhodnou roli stitku. Lild sice nabizi roli, jak zde psal jeden uzivatel,ale ta dlouhodobe neni skladem.

Takze uplne o nicem.

2 Likes

To je Lídl. Teď má v letáku Romadur 150 g za 21,90. Samozřejmě žádný 150 g Romadur neexistuje a v regálu je 100 g. Ale stojí jim to za námahu, pár lidí se nachytá.

1 Like