Originál článek publikovaný na: Mapy.cz dostávají skvělou funkci! Využijete ji u našich sousedů
Mapy.cz rozšiřují funkce dopravních informací do zahraničí Polsko a Rakousko získávají aktuální dopravní situaci včetně uzavírek Navigace využívá data přímo od řidičů pro maximální přesnost Mapy.cz pokračují v expanzi a vylepšování svých služeb. Po nedávném představení skialpinistických tras přichází další zajímavá novinka – dopravní informace v reálném čase nyní fungují i v Polsku a Rakousku.…
Mapy.cz jsou tím nejdokonalejším, co mezi aplikacemi existuje. Bez reklam, bez registrace, bez poplatků a vždy přesně, snadno a intuitivně zvládají všechny své funkce.
Jak bez poplatků? vždit se platí za Premium funkce a druhou mapu, od té doby co to zavedli tak jsem neaktulizoval a mám tam v pohodě dvě mapy
Mapy.cz nabízí dost i bez verze Premium.
Jo to je pravda od té doby jsem na ně nekoukal co tam přibylo bez poplatku a z poplatkem, vystačím si z těma starýma
Přesně kvůli tomu, že neměly stav provozu, je v zahraničí v autě nikdy nikdo nepoužíval. TEĎ je možná bude v zahraničí nějakou dobu používat těch pár cvoků, kteří za to platí a nevadí jim, že moderátoři na seznamu jsou banda ruSSáckých sabotérů, a ti velmi rychle zjistí, že informace o provozu posbírané od jednoho auta za měsíc jsou l ničemu, a vrátí se k Waze, gMaps, a AppleMaps, eventuálně HereMaps.