K tomuhle minipočítači nepotřebujete myš. Má zabudovaný touchpad a je extra levný

Originál článek publikovaný na: K tomuhle minipočítači nepotřebujete myš. Má zabudovaný touchpad a je extra levný

Reklama Kidwants KN1 Touch Mini PC nabízí unikátní integrovaný touchpad za zhruba 2 700 Kč Počítač je vybaven procesorem Intel Celeron N4000, 8 GB RAM a 128GB úložištěm Zařízení podporuje připojení dvou monitorů a nabízí vcelku bohatou konektivitu včetně USB 3.0 portů. Pokud na svém kancelářském stole ani pod ním nechcete mít obří hlučnou bednu,…

4K dualdisplej, tak určitě. Na starým procesoru, kterému vloni skončila podpora výrobce. S 8GB RAM je na maximu co zvládne. BTW o dva roky starší i5-6500 je 5x rychlejší. Do půl roku hledáte náhradu, tohle nebrat :smiley:

Tak dualdisplay v kombinaci s 4K nikdo explicitně nezmiňuje, hovořil jsem o těchto vlastnostech zvlášť. Každopádně jak jsem i naznačil v samotném článku – produkt je zajímavý spíš tím integrovaným touchpadem nežli výkonem… :smiley:

Ale zmiňuje - viz. zdroj Amazon:

[4K Dual Display ]The mini computers support 4K (3840 x 2160) ultra-high-definition content, making them ideal for web browsing, video playback, and home theater. Easily connect two monitors via HDMI and VGA ports to maximize your workspace and boost productivity.

1 Líbí se

Díky za poznatek. Při psaní své reakce na tvůj komentář jsem tím “nikým” přesněji myslel sebe, přičemž k tomu, co uvádí Amazon, už jsem se zpětně nevracel. Omlouvám se tedy za nedorozumění

V pohodě. Pár takových zařízení mi prošlo rukama a s oknama je to k nepoužití.

1 Líbí se