Jak psát rychleji na telefonu s Androidem? Tohle je 8 tipů pro Gboard (2024)

Originál článek publikovaný na: Jak psát rychleji na telefonu s Androidem? Tohle je 7 tipů pro Gboard (2024)

Dovednost rychlého psaní na telefonu ušetří spoustu času Svou klávesnici můžete zkrotit, znáte-li užitečné triky Přinášíme 8 tipů, jak psát rychleji na telefonu s klávesnicí Gboard Ať už chcete na telefonu trávit co nejméně času, anebo se naopak při práci s ním nechcete zbytečně zdržovat, je dobré ovládnout psaní. Právě na vyťukávání písmenek na klávesnici…

A když si tam zapneš ještě ty podznaky na klávesnici, nemusíš tam mít řádek čísel navíc ale uvidíš je pod horní řadou a pak jen přidržet+ budou dostupné další znaky přidržením​:slightly_smiling_face: to bych tam dopsal :grin:

Už pár let používám klávesnici microsoft swiftkey a přijde mi mnohem lepší než klávesnice od googlu ale každému se líbí něco jiného

ahoj, a dokážeš říct, co ti na ní vyhovuje víc? :slight_smile:

Parádní tip, děkuju :)) do článku jsem doplnil

Už jen to že je rozhodně menší než google klávesnice přecpaná různými blbostmi

1 Like

Dříve jsem neměla zapnutý rwdek čísel. Je to s ním lepší.
Speciální znaky jsem twke zapla, protože je často využívám :grinning:

1 Like

Používám střídavě obě (Swift i Gboard) a na té od Googlu mám text napsaný o něco rychleji. Nevím proč. :slight_smile:

1 Like

Jen jsem ještě zapomněl napsat že google klávesnice si absolutně nepamatuje slova co píšu, takže asi tak