Jak používat Samsung SmartTag s jakýmkoliv Androidem? Stáhněte si aplikaci uTag!

Originál článek publikovaný na: Chcete používat Samsung SmartTag s jakýmkoliv Androidem? Víme, jak na to!

SmartTagy od Samsungu jsou jedny z nejlépe fungujících vyhledávacích tagů Jejich použití je výrobcem omezeno na telefony Samsung Aplikace uTag toto omezení účinně překonává V současnosti máte v Česku na výběr ze dvou hlavních možností, jak sledovat svá zavazadla, kola či mazlíčky. Jednou je síť Najít moje zařízení od Googlu a druhou jsou SmartTagy od…

1 Líbí se

Zdravím, jen se zeptám, má ten uTag taky omezení, aby upozorňoval jen na 2 zapomenuté SmartTagy jako originální SmartThings? (můžu mít těch SmartTagů připojených víc, ale nastavit upozornění při zapomenutí můžu jen u dvou současně). Jinak nedává smysl dávat uTag na Samsung telefon…

Super článek. Maličkost:“…ale můžete svůj SmartTag přihlásit i do sítě Najdi moje zařízení od Googlu .”. Tohle jste našel kde? Find my everything funguje spíš tak, že svým telefonem pomáháte lokalizovat ostatní SmartTagy (př. zařízení v Samsung Smartthings síti). SmartTag se nedá přihásit do Find my Device od Googlu.

1 Líbí se

Souhlas, to prostě nefunguje, tato možnost tam není a ve Find my device se Smart Tag 2 neobjevil.

Upřímně až tak jsem to nezkoumal. A vzhledem k nutnosti rootu myslím, že dávat to na Samsung telefon smysl nedává vůbec.

Máš pravdu, asi jsem špatně pochopil tu síť Find my Everything. Článek jsem upravil.