Originál článek publikovaný na: Chcete používat Samsung SmartTag s jakýmkoliv Androidem? Víme, jak na to!
SmartTagy od Samsungu jsou jedny z nejlépe fungujících vyhledávacích tagů Jejich použití je výrobcem omezeno na telefony Samsung Aplikace uTag toto omezení účinně překonává V současnosti máte v Česku na výběr ze dvou hlavních možností, jak sledovat svá zavazadla, kola či mazlíčky. Jednou je síť Najít moje zařízení od Googlu a druhou jsou SmartTagy od…
Zdravím, jen se zeptám, má ten uTag taky omezení, aby upozorňoval jen na 2 zapomenuté SmartTagy jako originální SmartThings? (můžu mít těch SmartTagů připojených víc, ale nastavit upozornění při zapomenutí můžu jen u dvou současně). Jinak nedává smysl dávat uTag na Samsung telefon…
Super článek. Maličkost:“…ale můžete svůj SmartTag přihlásit i do sítě Najdi moje zařízení od Googlu .”. Tohle jste našel kde? Find my everything funguje spíš tak, že svým telefonem pomáháte lokalizovat ostatní SmartTagy (př. zařízení v Samsung Smartthings síti). SmartTag se nedá přihásit do Find my Device od Googlu.
Souhlas, to prostě nefunguje, tato možnost tam není a ve Find my device se Smart Tag 2 neobjevil.
Upřímně až tak jsem to nezkoumal. A vzhledem k nutnosti rootu myslím, že dávat to na Samsung telefon smysl nedává vůbec.
Máš pravdu, asi jsem špatně pochopil tu síť Find my Everything. Článek jsem upravil.
Dost by pomohlo, kdyby Samsung defaultně zapnul vyhledávání polohy offline. Spousta lidí to nemá zapnuté, takže můj tag na kole najdu omezeně.