Google uhodil hřebíček na hlavičku. Novou funkci Gemini si uživatelé zamilovali a teď je navíc ještě lepší

Originál článek publikovaný na: Tuhle funkci si uživatelé Google Gemini zamilovali, teď je navíc ještě lepší

Roboti Gem patří mezi nejpoužívanější funkce Gemini Advanced Uživatelé mohou nyní připojit až deset dokumentů Nově přibyly specializované Gemy pro firemní použití Koncem srpna obohatil Google svůj generativní nástroj Gemini o naprosto perfektní vychytávku, již konkurence v podobě ChatGPT od OpenAI nabízela již relativně dlouho. Řeč je o robotech Gem, kteří jsou určeni pro konverzování…

Stále jim to hapruje. Vytvořil jsem si gem a úkolem že má překládat vložené texty do češtiny. Několikrát to je ok ale pak třeba vložím 2 odstavce z nějakého článku a místo překladu napíše anglicky reakci na daný text. Pak se musí připomínat že má nějaké zadání a zadat text znovu (ChatGPT si ten původně zadaný text alespoň pamatuje).

Nějak nechápu, v čem je to jiné než Copilot studio, Projects nebo GPTs?

A prezentovat to na fact-checkingu od trolla? To jako vážně?

Pan Ludwig by měl ten nástroj i používat, pač občas narazím na ty jeho bludy co šíří, mám chuť ritualně spalit tu knihu o prokrastinaci, co jsem kdysi koupil. Pak začal šířit ty dvouroušky a blabolil o kritickém myšlení, kterého trpí zjevým nedostatkem. Dost už, neživme zlo energií…