Google spustil praktickou aplikaci pro počítače s Windows. Umí procházet soubory, Disk i web, ale má to háček

Originál článek publikovaný na: Google spustil novou aplikaci pro Windows! Umí toho hodně, ale má to háček

Google testuje novou desktopovou aplikaci pro Windows s klávesovou zkratkou Alt + Space Aplikace umožňuje prohledávat lokální soubory, Disk i web z jednoho místa V Česku zatím není dostupná kvůli absenci programu Google Search Labs Google v úterý představil experimentální aplikaci pro Windows, která přináší rychlé vyhledávání napříč počítačem i webem. Po vzoru funkce Spotlight…

No neke. . to je mi novinka, mám utilitku tak 10 let starou, která predstate si umí taky. Nemusíš ji instalovat, akorat ti pročeše disky a pak se ještě učí co používáš nejčastěji, aby to vodsejpalo. Dohromady to má pak deset mega, ale je to offline. Zase nikde neposilá co máš v kompu. Což u gůglu to bude to hlavní. Navíc widle mají powertoys, když si je stáhnete a nainstalujete a je tam podobná funkce, mimo hromady jiných.

1 Líbí se

Jj velký bratr o nás musí vědět co nejvíce, třeba jestli tam nemáš nějakou hambatou fotku sví holky :joy:

A že by ses podělil o název, to ne, co? Jinak Google tohle už měl pod názvem Google Desktop a zrušil to :slightly_frowning_face:

Vyhrabali a inovovali starou Alta Vista někdy z devadesátek? Ta byla výborná.

Tady je, instalace netřeba..

Launchy.zip:

Tohle je taky bez instalu, stačí pustit a můžete hlasitost ovladat rolerem na myši, když sjedeš dolů na lištu třeba, nastavit a naskinovat se dá skvěle.

Volume2.zip:

Sorry, nepostřehl jsem reakci. Ten první odkaz nefunguje - ale dle popisu to není to, o čem jsem psal. Google Desktop uměl indexovat obsah souborů na disku a dokonce se integroval do vyhledávání Google, takže jsem třeba mohl zadat nějaký text a on to našel u mě na lokálním PC.
Pro vyhledávání souborů podle názvů používám Everything, ten je super, ale nevidí dovnitř souborů.

Everything je docela záludný, nainstaloval jsem si ho v práci a až po týdnu jsem zjistil, že sharuju c: na LAN a každý se mi mohl hrabat v datech.

Launchy.zip:

Díky, mrknu. To sharování je ale na přání, ne?