Originál článek publikovaný na: Extra tenká powerbanka od Xiaomi se už prodává v Evropě. Kolik stojí?
Reklama Tenká powerbanka Xiaomi Ultra Slim s kapacitou 5 000 mAh se už prodává v Evropě Zařízení má tloušťku jen 1 cm a váží pouze 93 gramů, nabíjí 20W výkonem V Německu stojí v přepočtu 750 Kč, v Británii pak ani ne 600 Kč Loni na podzim Xiaomi globálně představilo tenoučkou powerbanku s kapacitou 5…
Já si připlatil a zhruba za těch 700 už jí mám dávno z Aliexpresu. Ani nevím, že ji s sebou stále nosím v batohu a na občasné nouzové dobití bohatě stačí.
Powerbanky o takové kapacitě se sice dají koupit mnohem levněji. Ale u žádné jsem tehdy nenašel, alespoň tak rychlé dobíjení, většinou je to docela bída.
1 Líbí se
Za ty 2 mm rozdílu v tloušťce a rychlé dobíjení si teda dost připlatíte. Ve stejném designu a kapacitě se dají takové powerbanky koupit od 150 Kč. Třeba v Mironetu. Jen mají tloušťku 12 mm a dobíjení a vybíjení teda dvěma ampéry, takže nabití powerbanky i mobilu z ní trvá kolem dvou hodin.