Originál článek publikovaný na: Konec anonymity na internetu? EU chystá povinné ověřování věku pro miliony Čechů
Evropská komise spustí v červenci 2025 aplikaci pro ověřování věku na webech s věkovým omezením Řešení poskytne jednotný způsob prokázání věku bez sdílení osobních údajů Jde o dočasné řešení před zavedením digitální občanky plánované na listopad 2026 Evropská komise přichází s novým nástrojem, který by měl zaručit bezpečnější procházení internetu. Už tento měsíc spustí speciální…
Čím dál lepší teď se ukazuje pravá tvář EU diktatůra a sledování lidí jak vystřižené z Orellova díla jen tak dál a
tomu budou tleskat
Otázka, jestli vše nepůjde obejít některou z VPN služeb jako je NORD VPN, Surfshark, atd..
Nacisti z EU odhalují pravou tvář.
A to sa smejem číňanom
Klidně. Žádné weby, kde by se musel potvrzovat věk, stejně nenavštěvuji.
A to, že Vás trvale sleduje Google, který údaje o Vás přeprodává soukromým firmám (ale klidně i politikům), to Vám nevadí.
Vadí ale mám deaktivované všechny aplikace od googlu na starém telefonu a na iPhone co jsem si koupil tak se zatím učím ho používat
Nejde jen o Google. To samé dělá i Facebook nebo WhatsApp. Chcete být v bezpečí? Pak je nejlepší nepoužívat mobil vůbec.
Naštěstí ani fejsbug a wacap také nepoužívám již několik let nic zajímavého tam není, jediný co mám je signál
Vaši aktuální polohu zná na základě signálu vždy operátor. Tomu věříte, že si tu informaci nechává pro sebe?
… On myslí Signal jako app
Ano vím díky triangulaci ale to není moc přesný
Zlatý Adguard.Žádná reklama,klid ticho po pěšině.
Hoši, hoši, bezpečně už bylo
BLEDoorGuard (RFDoorGuard) nebo WhoFi jsou jiný level