Chytrá zásuvka Philips Hue je na Alze za nejlepší cenu v Česku! Osloví (nejen) parádní aplikací

Originál článek publikovaný na: Skvělá akce: Chytrá zásuvka Philips Hue je na Alze za nejlepší cenu v Česku!

Chytrá zásuvka Philips Hue Smart Plug CZ/SK je nyní na Alze za pouhých 727 Kč s kódem ALZADNY20 Umožňuje začlenit běžné lampy do ekosystému Philips Hue a ovládat je hlasem či aplikací Je kompatibilní s Apple HomeKit, Google Assistantem a Alexou Máte doma lampy, které byste rádi ovládali chytře, ale nelze do nich instalovat Philips…

No nevím, je to pořád pěkně drahé, na to co to (ne)umí. Ale ona je předražená obecně celá Hue řada včetně světel. Přitom to není o nic moc lepší než třeba Xiaomi Yeelight nebo podobné.
TP-LINK Tapo P115 za 400 Kč je v tomto případě mnohem lepší volba, navíc i umí měřit spotřebu. Mám doma rovnou 3, používám časovač pro aktivaci odpařovače proti komárům, abych to nemusel vytahovat ze zásuvky po každém použití

To si mi něco připomněl :slight_smile:

Nevím co je na tom tak drahého a předraženého. Je funkčně i vzhledem úplně stejná, jako jiné čínské zásuvky, které stojí pár korun a nebo i u nás prodávané za 200 Kč, které navíc nemusí mít nějaký přístupový bod, ale jedou si hezky na wifi. By mě zajímalo, kolik alza platí za ty reklamní články.

Původně jsem plánoval celý ekosystém od Tapo. Mám zásuvky, žárovky a chytrý pásek za televizí. Ale pásek zobrazuje barvy které nechci, přepíná je dle libosti, zobrazuje několik barev najednou i když má být jen jedna… Takže za mne jeden velký fail a přemýšlím právě o Philips Hue.